Μαγευτικά Χριστούγεννα στη Βουδαπέστη – Βιέννη – Βελιγράδι

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και έδρα της κομητείας της Πέστης. Έχει περίπου 1,7 εκατομμύρια κατοίκους . Η Βουδαπέστη έγινε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με τη συγχώνευση στις 17 Νοεμβρίου 1873 της Βούδα (Buda), Όμπουντα (Óbuda, παλαιά Βούδα) και Πέστης (Pest). Είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (χωρίς να υπολογίζονται τα προάστια και γενικά η μητροπολιτική περιοχή των πόλεων).

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ- ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6:00π.μ.  . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Παρασίν ή Κραγκούγιεβατς για το ξενοδοχείο μας (η διανυκτέρευση της πρώτης ημέρας μπορεί να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων ) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση..

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νόβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας. Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν απο την πρωτεύουσα της χώρας.  Η πανέμορφη Βουδαπέστη ή αλλιώς το ”ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” όπως την αποκαλούν μας καλωσορίζει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη(έξοδα ατομικά), απολαμβάνοντας την νυχτερινή όψη της Βουδαπέστης που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Διανυκτέρευση..

3η ΗΜΕΡΑ  ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε στις 8:00π.μ. για να περάσουμε μια πανέμορφη ημέρα στη μαγική Βιέννη. Περίπου 3 ώρες διαδρομή έχουμε μέχρι την πρωτεύουσα της Αυστρίας! Η Αυτοκρατορική Βιέννη μας υποδέχεται! Θα κάνουμε περιήγηση στη φημισμένη λεωφόρο Ring της Βιέννης , θα δούμε κάποια απο τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε τους κήπους από τα θερινά ανάκτορα του Schönbrunn. Συνεχίζουμε με προορισμό το κέντρο της πόλης και την Stephansplatz όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό .Επιστροφή στη Βουδαπέστη,  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πανέμορφη Βουδαπέστη. Θα ξεναγηθούμε στα παλιά αρχοντικά της Ανατολής. Κέλτες, Ρωμαίοι, Αυστριακοί , Τούρκοι, άφησαν την σφραγίδα τους στην πόλη που παρόλα αυτά διατηρεί το δικό της αναλλοίωτο χρώμα . Θα επισκεφτούμε την αγαλματοστόλιστη πλατεία των Ηρώων, τη γέφυρα των Αλυσιδών που είναι ίσως η ωραιότερη γέφυρα του Δούναβη. Συνεχίζουμε με το λόφο του Γκέλερτ , τον πύργο των Ψαράδων τη θαυμαστή εκκλησία του Ματία , όπου στέφονταν οι βασιλιάδες , για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη Μέση του Δούναβη. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci για τα δώρα μας, Το βράδυ προαιρετικά  σας προτείνουμε μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε μοναδικό χώρο με φολκλορικά , τσιγγάνικα βιολιά και πολλές εκπλήξεις ( έχει γίνει προκράτηση στο καλύτερο μαγαζί της πόλης στο είδος του!) .  Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ   ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι. Περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το φρούριο Καλεμεγκνταν και το Ναό του Αγ.Σάββα. Ελεύθερος χρόνος στο κεντρικό πεζόδρομο Knez Mihailova  ο πιο φημισμένος πεζόδρομος της Σερβίας! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι ή Κραγκούγιεβατς, τακτοποίηση , δείπνο . Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε την επιστροφή μας αφού διασχίσουμε τη νότια Σερβία αλλά και το κράτος των Σκοπίων. Είσοδος στην Ελλάδα  από  τους Ευζώνους και επιστροφή στη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις.

390,00€ /άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ealy booking εως 20/11

520,00€ σε μονόκλινο

 • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
 • 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ
 • 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
 • 5 ΠΡΩΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ 3 ΔΕΙΠΝΑ
 • ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ & ΒΙΕΝΝΗ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ TOUR OPERATOR
 • CITY TAXES
 • Η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Δούναβη
 • Χριστουγεννιάτικο Gala στα Τσιγγάνικα Βιολιά στις 25/12
 • ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό
 • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες(έκδοση μετά το 2008) ή διαβατήριο σε ισχύ
 • οι θέσεις στο πούλμαν αλλάζουν καθημερινά
 • Για το Χριστουγεννιάτικο Gala έχει γίνει προκράτηση στο καλύτερο μαγαζί με “τσιγγάνικα βιολιά” στη Βουδαπέστη

6 ημέρες / 5 νύχτες
390,00€ / ανά άτομο εως 20/11

κανονική τιμή 410,00€

Αναχωρήσεις:

 • 22-27 Δεκεμβρίου

X