Χαλκίδα – Αγ Ιωάννης Ρώσσος – Λίμνη – Αιδηψός – Όσιος Δαυιδ – Καταρράκτες Δρυμώνα

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας  στις 06.30 π.μ  μέσω Εθνικής Οδού Πατρών -Αθηνών , όπου στην περιοχή των Μεγάρων  θα κάνουμε 30 λεπτά στάση για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε  με  προορισμό μας το νησί της Εύβοιας  περνάμε από την όμορφη Χαλκίδα  και συνεχίζουμε για  το χωριό Προκόπι  και το φημισμένο  θαυματουργό Προσκύνημα  του Αγ. Ιωνάννη του Ρώσσου  , ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα  και μεσημεριανό φαγητό για όσους επιθυμούν  στις ωραίες τοπικές ψησταριές  . Έπειτα συνεχίζουμε  την κατεύθυνση μας  για το Βόρειο κομμάτι του Νησιού και πιο συγκεκριμένα  για την φημισμένη Λίμνη , όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το μεσημεριανό μας φαγητό και μπάνιο όσοι επιθυμείτε ! Αναχώρηση με προορισμό μας τα Λουτρά Αιδηψού , άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας!! Βράδυ ελεύθερο  για να γνωρίσετε την όμορφη Παραλιακή περιοχή , να κάνετε την βόλτα σας και να απολαύσετε το βραδινό σας φαγητό. Ένας τόπος ευλογημένος από τη φύση, η μαγευτική πόλη των Λουτρών της Αιδηψού, η οποία βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Εύβοιας, είναι ένα από τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας. Με νέο πλέον «πρόσωπο» η Αιδηψός, δεν απευθύνεται μόνο σε ηλικιωμένους, αλλά στρέφεται κυρίως στους νέους. Ανανεωμένη ριζικά, διαθέτει καλαίσθητα σύγχρονα ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες καθώς και beach bars, καφατέριες μπαράκια και clubs τα οποία υπόσχονται να καλύψουν πλήρως τις επιθυμίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Διανυκτέρευση .

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας   με προορισμό το Θαυματουργό Μοναστήρι  του Οσίου Δαυίδ. Ελεύθερος χρόνος 45 λεπτά για προσκύνημα ! Τις τελευταίες δεκαετίες η Μονή έγινε πανελλήνια γνωστή για τις Θείες ικανότητες ενός χαρισματικού μοναχού, που έζησε σ΄αυτή και που για πολλά χρόνια και μέχρι το τέλος της ζωής του υπήρξε ο ηγούμενος της.
Πρόκειται για τον Γέροντα Ιάκωβο στον οποίο αποδίδονται πλήθος Θείων και ανθρωπίνων επεμβάσεων προς ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. Σε εκατοντάδες ανέρχονται οι ευεργετηθέντες και πιστοί του γέροντα Ιακώβου, οι οποίοι μέχρι και σήμερα επισκέπτονται συνεχώς και κατά ομάδες την Μονή προκειμένου να προσκυνήσουν τον τάφο του και να επικαλεσθούν τη συνδρομή του στα ανθρώπινα μικρά και μεγάλα προβλήματα τους. Έπειτα αναχωρούμε για την πανέμορφη περιοχή τους φημισμένους Καταρρακτες Δρυμώνα , πρόκειται  για τοποθεσία ανεξάντλητης  φυσικής  ομορφιάς  σε υψόμετρο 620 μέτρων.  Ελεύθερος χρόνος για να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες!!! Έπειτα  συγκέντρωση  στο πούλμαν και αναχώρηση για την  όμορφη Πόλη της Χαλκίδας  , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση  κοντά στην Παλιά Γέφυρα της Χαλκίδας! Σε εκείνο το σημείο συμβαίνει  το σπάνιο φαινόμενο  της Παλίρροιας του Ευρίπου όπου το σπάνιο φαινόμενο  της αλλαγής κατεύθυνσης των υδάτων !  Έπειτα  αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση  στάση  για καφέ και ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 80,00€
Τιμή σε μονόκλινο 95,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 1 Διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Αιδηψό με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

2 ημέρες / 1 νύχτες
80,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 24-25 Σεπτεμβρίου

X