Τήνος – Αγία Πελαγία

Η Τήνος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων (έκταση 197 τ.χλμ.) μετά τη Νάξο και την Άνδρο. Έχει 8.636 κατοίκους (απογραφή 2011) μοιρασμένους σε 62 οικισμούς. Ανήκει στις βόρειες Κυκλάδες και βρίσκεται νοτιοανατολικά της Άνδρου και βορειοδυτικά της Μυκόνου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 03:30 π.μ  για  το λιμάνι της Ραφήνας με ενδιάμεση στάση στα Μέγαρα για τον πρωινό μας  καφέ. Άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο καράβι, το οποίο αναχωρεί για Τήνο  στις 07:30 π.μ. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης  περίπου στις 12:00 .  Αναχώρηση από το λιμάνι με λεωφορείο (των ξενοδοχείων)  ,τακτοποίηση στα ξενοδοχεία, ελεύθεροι για το μεσημεριανό φαγητό ,ξεκούραση. Το απόγευμα  γύρω  στις17:30μ.μ.  συγκέντρωση  και  προαιρετική επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας.  Έπειτα επιστροφή στην όμορφη  Χώρα, επίσκεψη στην Παναγία της Τήνου για προσκύνημα και ελεύθεροι για βόλτα στα μαγαζιά, γνωριμία με το νησί , καφέ και φαγητό.  Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Το πρωί ελεύθερος χρόνος για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και για τα τελευταία μας ψώνια.  Στις 14:00 μ.μ. συγκέντρωση στο λιμάνι, επιβίβαση στο καράβι, που αναχωρεί στις 14:30 μ.μ. για Ραφήνα. Άφιξη περίπου στις 18.45 μ.μ.  Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας περίπου στις 22.30 μ.μ.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο   135,00€
Τιμή σε μονόκλινο 150,00€
  • Πούλμαν για τη μεταφορά Πάτρα – Ραφήνα και επιστροφή
  • 1 Διανυκτέρευση σε κεντρικά ξενοδοχεία ” Poseidonio Hotel ”  με πρωινό
  • Εισιτήρια καραβιών Ραφήνα – Τήνο και επιστροφή
  • Εισιτήρια πούλμαν για την Αγία Πελαγία
  • Αρχηγός του γραφείου μας σε όλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

2 ημέρες / 1 νύχτα
 135,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 21-22 Οκτωβρίου

X