Σόφια – Φιλιππούπολη – Μπάνσκο – Σαντάνσκι

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ     ΠΑΤΡΑ -ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση στις 6.00 π.μ  από το γραφείο μας  για Ρίο-Αντίρριο – Ιόνια Οδό  με ενδιάμεσες στάσεις για τον πρωινό μας καφέ, μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας για Θεσσαλονίκη- Σιδηρόκαστρο, Προμαχώνας και άφιξη στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου μετά το σχετικό έλεγχο από τα υπηρεσιακά όργανα των δύο χωρών και μέσω Κούλατα Μέλνικ κατά μήκος της γραφικής κοιλάδας του Στρυμόνα και του παραποτάμου αυτού Ρίλσκι, δια μέσου των ιστορικών Στενών της Κρέσνας, Σιμιτλί, Μπλαγκόεβγραντ φτάνουμε στην όμορφη  Πόλη της Σόφιας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Ξεκούραση. Βραδινή βόλτα στη πόλη της Σόφιας.  Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ   ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε  με την ξεναγό μας  για την Φιλιππούπολη, που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη, (προαιρετικά ) το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου,  τον πύργο του Ρολογιού, το Ιμαρέτ τζαμί, την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό θέατρο. Φυσικά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης για βόλτα και για το   μεσημεριανό  μας φαγητό .  Επιστροφή στη Σόφια. Διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΟΦΙΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ-ΘΕΡΜΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μετά το πρωινό μας, στις 09:00π.μ. ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην όμορφη Σόφια, με τη ξεναγό μας για να γνωρίσουμε  μερικά  από τα αξιοθέατα της πόλης,. Ενδεικτικά θα δούμε τον περίφημο Καθεδρικό Ναό, μνημείο του Αλεξάντερ Νέφσκυ , συλλογή από θαυμάσιες Βυζαντινές εικόνες, την παλιά Βασιλική της Αγίας Σοφίας (6ου αιώνα) απ’ όπου προέρχεται και το όνομα της Πόλης, το Πατριαρχείο, την Ακαδημία, την Πλατεία 9ης Σεπτεμβρίου, το Εθνογραφικό Μουσείο και την Πινακοθήκη που στεγάζεται στα άλλοτε Τσαρικά Ανάκτορα, τις εκκλησίες του Αγίου Νικολάου (Ρωσική), της Αγίας Κυριακής, θα κάνουμε και ένα  City Tour στο μεγάλο πάρκο και τα κυβερνητικά κτίρια και θα επισκεφτούμε τις Καμπάνες της Ειρήνης,. Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τις “γόνδολες” και το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το χιονοδρομικό με συνολικό μήκος πίστεων 75 χιλιομέτρων! Επίσκεψη στις θερμές πηγές για να απολαύσουμε το μπάνιο μας και ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε τη βόλτα μας στο χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ  ΜΠΑΝΣΚΟ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ -ΠΑΤΡΑ  Μετά το πρωινό μας και αφού πάρουμε τα πράγματα μας ξεκινάμε την ημέρα μας με προορισμό το όμορφο Σαντάνσκι ! Είναι φημισμένη λουτρόπολη  και Πατρίδα του Σπάρτακου . Η πόλη βρίσκεται σε  ευνοική θέση , με ήπιο προς ζεστό κλίμα και σχετικά πολλές ιαματικές πηγές , που το καθιστούν  πολύ δημοφιλή προορισμό  για ανάπαυση και αναψυχή.  Παραμονή αρκετές ώρες  ελεύθεροι   για βόλτα ,μεσημεριανό  φαγητό  και ψώνια στην τοπική  αγορά.  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα γύρω στις 21.30 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 250,00€
Τιμή σε μονόκλινο +75,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό (2 Σόφια , 1 Μπάνσκο )
  • Δώρο 1 δείπνο
  • Ξεναγός στη Σόφια
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια tour operator
  • City taxes
  • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (εως 15 ετών) ή διαβατήριο

4 ημέρες / 3 νύχτες
250,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 30/11-3/12

X