Σκόπελος – Αλόννησος

Η Σκόπελος είναι ένα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων, το δεύτερο νησί στη σειρά μετά τη Σκιάθο. Έχει έκταση περίπου 96 τετρ. χλμ. και περίμετρο 67 χιλιόμετρα. Έχει δύο βουνά, τη Δέλφη (680 μ. ύψος) και το Παλούκι (565 μ. ύψος).

Γεμάτη με πυκνά δάση που καλύπτουν σχεδόν το 80% της έκτασής της, θεωρείται το πιο πράσινο νησί του Αιγαίου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από  το γραφείο μας με προορισμό το λιμάνι του Βόλου με ενδιάμεση στάση έξω από τη Λαμία για ξεκούραση. Άφιξη στο Βόλο και επιβίβαση στο καράβι με προορισμό τη Σκόπελο και συγκεκριμένα το λιμάνι της Γλώσσας ! . Άφιξη στο νησί και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με το καταπράσινο νησί των Σποράδων ! Άφιξη στη φημισμένη παραλία Πάνορμο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γευματίσουμε καθώς και να απολαύσουμε το μπάνιο μας !Αναχώρηση για την Σκόπελο ( χώρα) τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  και χρόνος ελεύθερος  για περιήγηση της Χώρας με τα όμορφα σκαλοπάτια και τα πλακόστρωτα σοκάκια πάνω από τα οποία δεσπόζει το βενετσιάνικο Κάστρο του Γκίζη και η Ακρόπολη της Πεπάρηθου  . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερη ημέρα ή προαιρετικά  αναχώρηση για μια όμορφη κρουαζιέρα που θα μας μεταφέρει στη μαγευτική  ΑΛΟΝΝΗΣΟ. Πρώτος μας σταθμός το γραφικό Πατητήρι, λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού, οφείλει το όνομά του στα πατητήρια του κρασιού, όταν η βασική ασχολία των ντόπιων ήταν η αμπελουργία. Όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν τη Παλιά Αλόννησο η Παλιό Χωριό  παλιά πρωτεύουσα του νησιού  χτισμένο σε λόφο με όμορφη θέα προς όλο το νησί και το Αιγαίο Πέλαγος. Συνεχίζουμε για ΛΕΦΤΟ ΓΙΑΛΟ, παραλία που θυμίζει… καρτ ποστάλ! Απολαύστε την μοναδική θέα προς τα δύο ερημονήσια, τα Δύο Αδέλφια. Η παραλία περιβάλλεται από φυσικό σκηνικό  μοναδικού κάλους με πεντακάθαρα νερά για αυτό είναι και η πιο δημοφιλής παραλία του νησιού όπου θα απολαύσουμε και εμείς το μπάνιο μας. Επιστροφή στη Σκόπελο , βράδυ ελεύθερο για βόλτα και για το βραδινό σας φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την όμορφη ημέρα μας με επίσκεψη στην  ιστορική ΜονήΑγ.Ρηγίνου στην οποία φυλάσσεται το λείψανο του Αγίου ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο τον 4οαι. Συνεχίζουμε για τη φημισμένη παραλία Στάφυλος ! Χρόνος ελεύθερος για το μπάνιο δίπλα απο το μαγευτικό πράσινο τοπίο ! Επιστροφή στη Σκόπελο !Το απόγευμα  προαιρετικά μπορούμε να επισκεφτούμε με minibus το φημισμένο εξωκλήσι του Αγ Ιωάνννη στο Καστρί όπου γυρίστηκε το Mamma Mia σε μια μοναδική τοποθεσία ! Βράδυ Ελεύθερο , διανυκτέρευση !

4η ΗΜΕΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας , αφού πάρουμε τα πράγματά μας θα κάνουμε τις τελευταίες μας βόλτες και θα αγοράσουμε τα αγαπημένα μας αναμνηστικά! Στις 13:00 συγκέντρωση στο λιμάνι της Σκοπέλου και αναχώρηση αυτή την φορά για το λιμάνι στο Μαντούδι Ευβοίας ! Επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση !

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο /τρίκλινο 0,00€
Τιμή σε μονόκλινο 0,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • Εισιτήρια καραβιού Βόλος – Σκόπελος & Γλώσσα – Μαντούδι
  • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Σκόπελο με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
  • Η κρουαζιέρα στην Αλόννησο
  • Η μετάβαση στον Αγ.Ιωάννη στο Καστρί

4 ημέρες / 3 νύχτες
230,00 €/ ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 30 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου

X