Σκανδιναβικές Πρωτεύουσες – Νορβηγικά Φιόρδ

Μοναδική Αναχώρηση 19-27 Αυγούστου !

Early booking 2050.00€ έως 25 Μάϊου

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα : Πάτρα – Αθήνα – Βερολίνο (πτήση) – Κοπεγχάγη

Αναχωρούμε από την Πάτρα για το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Επιβιβαζόμαστε στην πρωινή πτήση μας Αθήνα-Βερολίνο. Άφιξη στη γερμανική πρωτεύουσα και αφού τακτοποιήσουμε τις αποσκευές μας στο λεωφορείο ξεκινάμε το ταξίδι μας για την εντυπωσιακή Κοπεγχάγη, μία πόλη ιδιαίτερης ομορφιάς με τους μπαρόκ και αναγεννησιακούς αρχιτεκτονικούς ρυθμούς της. Πρώτη γνωριμία με την πόλη, περιήγηση και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο λεωφορείο για να πάμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : Κοπεγχάγη (ξενάγηση Πόλης) – κρουαζιέρα

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην πόλη. Θα γνωρίσουμε τα εντυπωσιακά κτίρια της πόλης, όπως το παλάτι Αμαλίενμποργκ , η επιβλητική Όπερα, το σπίτι του σπουδαίου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το Δημαρχείο, το χρηματιστήριο, το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, καθώς και τις εντυπωσιακές της πλατείες. Στη συνέχεια θα κάνουμε την κρουαζιέρα μας στα κανάλια της πόλης για να αποκτήσουμε μια καλύτερη ιδέα της πόλης και να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά κτίρια (έξοδα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της εκδρομής). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα : Κοπεγχάγη – Όσλο

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε με προορισμό τη νορβηγική πρωτεύουσα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Όσλο , μια σύγχρονη πόλη με τα καλλιτεχνικά στοιχεία να είναι ορατά σε κάθε γωνιά της. Το Κοινοβούλιο, ο Καθεδρικός ναός γοτθικού ρυθμού, η εντυπωσιακή Όπερα, το Δημαρχείο είναι μερικά από τα πιο αξιόλογα κτίσματα της πόλης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα : Όσλο – Μπέργκεν (περιήγηση πόλης)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, το Μπέργκεν ή αλλιώς “Πύλη των Φιόρδ”. Το στολίδι της βόρειας θάλασσας μας περιμένει για να θαυμάσουμε εξωτερικά το παλάτι του βασιλιά Χάακον (Haakon) του 13ου αιώνα, τον πύργο Ρόζενκραντς (Rozencrantz) του 1560, καθώς και την αίθουσα συναυλιών Γκρηγκ (Grieghall). Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το παλιό τμήμα της πόλης, τις αποβάθρες της συνοικίας Μπρίγκεν (Bryggen), έδρα των εμπόρων της Χανσεατικής Ένωσης του 13ου αιώνα, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια και θα δούμε τα πολύχρωμα ξύλινα σπιτάκια με τα έντονα χρώματα και θα απολαύσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Ύστερα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα : Μπέργκεν – Τραινάκι Φλαμ – κρουαζιέρα στο φιόρδ Nærøyfjord- Μπέργκεν

Αφού πάρουμε το πρωινό μας , ξεκινάμε μια πανέμορφη διαδρομή με μοναδικά τοπία και προσεγγίζουμε το φιόρδ Χαρντάγκερ. Φτάνουμε στο Βος όπου θα επιβιβαστούμε σε τραίνο και θα κάνουμε την εκπληκτική διαδρομή Βος-Μύρνταλ και Μύρνταλ-Φλομ (έξοδα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της εκδρομής), απολαμβάνοντας μία ακόμα εντυπωσιακή πλευρά της νορβηγικής φύσης. Αυτή η διαδρομή με τραίνο θεωρείται από τις ωραιότερες στον κόσμο και είναι δεδομένο πως θα σας αφήσει γεμάτους με υπέροχες αναμνήσεις και φωτοφραφικά κλικ! Στη συνέχεια θα κάνουμε την κρουαζιέρα μας στο Nærøyfjord , ένα από τα ομορφότερα φιόρδ της Νορβηγίας (έξοδα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της εκδρομής), και θα καταλήξουμε στην καρδιά του φιόρδ, το Γκούντβαγκεν. Στη συνέχεια μέσω μιας εξίσου φανταστικής διαδρομής θα επιστρέψουμε στο Μπέργκεν. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα : Μπέργκεν – Όσλο

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το Όσλο με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Όσλο, περιήγηση πόλης, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η Ημέρα : Όσλο – Στοκχόλμη

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε για τη σουηδική πρωτεύουσα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στη Στοκχόλμη, μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες του κόσμου. Είναι χτισμένη σε 14 νησιά που συνδέονται μεταξύ τους με 57 γέφυρες. Τα πανέμορφα κτίρια, το πράσινο, ο καθαρός αέρας και τα κανάλια, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της, τα οποία θα προσέξουμε αμέσως. Έξω από την πόλη στα ανατολικά, και κατά μήκος της ακτής, βρίσκεται η αλυσίδα νησιών του αρχιπελάγους της Στοκχόλμης. Η περιοχή έχει κατοικηθεί από τη Λίθινη Εποχή, την 6η χιλιετία π.Χ. ενώ η πόλη ιδρύθηκε το 1252 από τον Σουηδό ηγεμόνα Μπίργιερ Γιαρλ. Περιήγηση στο κέντρο της πόλης, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο λεωφορείο, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, διανυκτέρευση.

8η Ημέρα : Στοκχόλμη -ξενάγηση πόλης

Άφου πάρουμε το πρωινό μας, μεταφερόμαστε και ξεκινάμε την ξενάγησή μας, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων την Γκάμλα Σταν, την παλιά πόλη, τις ιστορικές εκκλησίες, το φημισμένο Δημαρχείο του 16ου αι. με την χρυσή του αίθουσα, όπου γίνεται η δεξίωση προς τιμήν των βραβευθέντων με Νόμπελ, την Βουλή, την Όπερα, καθώς και το εντυπωσιακό, μονοθεματικό μουσείο Βάσα (εισιτήρια περιλαμβάνονται στην τιμή της εκδρομής) με το ομώνυμο πλοίο, που βυθίστηκε στο πρώτο του ταξίδι κατά τον 17ο αι. και ανελκύθηκε μετά από 333 χρόνια παραμονής στον βυθό του λιμανιού της Στοκχόλμης, ελεύθερος χρόνος, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

9η ημέρα : Στοκχόλμη – Αθήνα (πτήση επιστροφής)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα απολαύσουμε τις τελευταίες μας στιγμές στην πανέμορφη Στοκχόλμη και θα κατευθυνθούμε στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε τη μεσημεριανή μας πτήση για την επιστροφή μας στην Αθήνα. Άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος και επιστροφή στην πόλη μας.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 2150,00€
μονόκλινο +580,00€
 • Αεροπορικά εισιτήρια με την Aegean , Αθήνα – Βερολίνο(πρωινή πτήση)  & Στοκχόλμη Αθήνα
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Βαλίτσα 20kg + χειραποσκευή
 • 8 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία (2 Κοπεγχάγη – 2 Όσλο – 2 Μπέργκεν – 2 Στοκχόλμη ) με πρωινό μπουφέ
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Κρουαζιέρα 1 ώρας στα κανάλια της Κοπεγχάγης
 • Κρουαζιέρα 2 ωρών στο φημισμένο  φιόρδ Nærøyfjord
 • Εισιτήρια για το τραίνο Flam
 • Εξασφαλισμένη και προπληρωμένη είσοδος στο πιο φημισμένο μουσείο της Σκανδιναβίας , μουσείο Βάασα )
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια tour operator

Πολιτική Πληρωμών :

650€ για 1η προκαταβολή έως 25 Μαίου ( Early booking )

700€ για 2η Προκαταβολή έως 5 Ιουλίου

Εξόφληση έως 4 Αυγούστου

9 ημέρες / 8 νύχτες
2150.00€ / ανά άτομο

Early booking 2050.00€ εως 25 Μαίου

Αναχωρήσεις:

 • 19-27 Αυγούστου

X

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με