Πρωτοχρονιά στη Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα, παλαιότερα Καλάμαι ή, κατά την εποχή του Ομήρου, Φαρές είναι πόλη της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας και λιμάνι της νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας. Η Καλαμάτα έχει πληθυσμό 54.100 κατοίκους, ενώ o Δήμος Καλαμάτας έχει πληθυσμό 69.849 κατοίκους

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ημερα

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ  από το γραφείο μας μέσω Πατρών Πύργου με ενδιάμεση στάση στην Ζαχάρω  για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για Αρχαία Μεσσήνη , όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο  για επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο και για το μεσημεριανό μας φαγητό.   Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Η Αρχαία Μεσσήνη ανασκάπτεται και αποκαλύπτεται σταδιακά από την εποχή της Επανάστασης και λόγω μεγέθους, αλλά και σπουδαιότητας, δίνει θαυμαστές πληροφορίες για το ένδοξο παρελθόν της.  Πρόκειται για ένα σπάνιο αρχαιολογικό χώρο, όπου ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται στη θέα των ναών, των σπιτιών, των τειχών και των δημόσιων κτιρίων, που σώζονται σε τόσο μεγάλο ύψος και καλή κατάσταση. Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Αρχόντισσα της Μεσσηνίας  την όμορφη Καλαμάτα!  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.  Ξεκούραση.  Μπορείτε να  κάνετε  την βόλτα σας για πρώτη γνωριμία με την  γιορτινή πόλη . Το βράδυ  μετάβαση σε κοσμικό κέντρο για   να απολαύσουμε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν  μας , να διασκεδάσουμε και να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με χαρά και γιορτινή διάθεση!!!!. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημερα:  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!! 

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε για  Λαγκάδα -Οίτυλο-Λιμένι   με πρώτη στάση  στο όμορφο παραδοσιακό  χωριό Οίτυλο  για τον πρωινό σας καφέ  και βόλτα.  Το Οίτυλο αν και είναι κυρίως ημιορεινό, στα παράλια γίνεται πεδινό, για να προσφέρει μία υπέροχη παραλία συνώνυμη της άγριας ομορφιάς.  Χαρακτηριστικό της περιοχής του Οιτύλου είναι οι 67 παραδοσιακοί πέτρινοι οικισμοί που μαγεύουν τον επισκέπτη. Μία επίσκεψη στα κάστρα της περιοχής, στις Βυζαντινές και Μεταβυζαντινές εκκλησίες με τις εκπληκτικές αγιογραφίες, στους πύργους που στέκονται αγέρωχοι στο πέρασμα των χρόνων, και μία βόλτα στα πετρόχτιστα  καλντερίμια και μονοπάτια, θα σας μυήσουν στην πλούσια ιστορία του τόπου. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας με ενδιάμεση στάση στο  γραφικό  Λιμένι , ελεύθερος χρόνος για βολτούλα . Πρόκειται για  ένα παραθαλάσσιο χωριό της Μάνης και ένας από τους ωραιότερους και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής . Βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από την Αρεόπολη και περίπου 27 χιλιόμετρα από το Γύθειο. .Το Λιμένι όπως και όλη η Λακωνική Μάνη έχει ένα μοναδικό κάλλος, ένας τόπος  πετροσπαρμένος, ιστορικός με τα πυργόσπιτα που στέκουν σαν έρημα ακόμη αν έχουν ζωή σε αυτά. Αναχώρηση  για Στούπα , όπου θα μείνουμε για το μεσημεριανό μας φαγητό . Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση. Βράδυ ελεύθερο  να το εκμεταλευτείτε  όπως επιθυμείτε  ελεύθεροι για το βραδινό σας φαγητό ή να διασκεδάσετε στα μπαρ καφέ  της περιοχής.

3η ημέρα 

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας, αναχωρούμε για τις ομορφιές της Αρκαδίας.  Πρώτη μας στάση στην όμορφη Τρίπολη για τον πρωινό μας καφέ.  Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε δραστηριότητες που επιθυμείτε  και παιχνίδι με το χιόνι ή να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ.  Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση  για ένα από τα πιο όμορφα ,γραφικά και κοσμικά χωριά της Αρκαδίας την  Βυτίνα. Βρίσκεται σε υψόμετρο  1033 μέτρων, στο όρος  Μαίναλο  σε μια κατάφυτη περιοχή όπου δεσπόζουν πεύκα, έλατα και καστανιές . Αποτελεί ένα από τα αξιολογότερα ορεινά θέρετρα της Πελοποννήσου και ευρύτερα της Ελλάδας. Παραμονή για το μεσημεριανό μας φαγητό και βόλτα.  Έπειτα επιστροφή στην πόλη μας  μέσω  111.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 160,00€
Τιμή σε μονόκλινο 190,00€
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 2 Διανυκτερεύσεις στη Καλαμάτα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  με πρωινό
  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σε επιλεγμένο μαγαζί με μουζική και άφθονο κρασί
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
  • Είσοδοι μουσείων

3 ημέρες / 2 νύχτες
160,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 31/12-2/1

X