Πρωτοχρονιά στη Φλώρινα – Νυμφαίο – Έδεσσα -Λουτρά Πόζαρ – Χ.Κ Βίγλας – Καστοριά

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα : Πάτρα – Νυμφαίο – Φλώρινα 

Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:30 όπου μέσω Ιονίας Οδού θα φτάσουμε στην περιοχή του Μπιζανίου όπου θα κάνουμε στάση για τον πρωινό μας καφέ .Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού για τον γραφικό ορεινό οικισμό του Νυμφαίου . ΤοΝυμφαίο είναι ορεινός οικισμός που έχει χαρακτηρισθεί από το 1978 ως «διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός».Στην περιοχή δραστηριοποιείται η οργάνωση του Αρκτούρου με ένα περιβαλλοντικό κέντρο ενημέρωσης για την καφέ αρκούδα και τον λύκο ενάμισι χιλιόμετρο έξω από το χωρίο. Στις εγκαταστάσεις αυτές φιλοξενούνται αρκούδες, οι οποίες έχουν κατασχεθεί από αρκουδιάρηδες και ζωολογικούς κήπους, και αρκετοί λύκοι αντίστοιχα —ζώα για τα οποία θεωρείται αδύνατη η επανένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα καθώς και για το μεσημεριανό μας φαγητό . Αναχώρηση με προορισμό την πόλη της Φλώρινας πρωτεύουσα του νομού όπου την διαρρέει ο ποταμός Σακουλέβας ! Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Το Βράδυ αναχώρηση και μετάβαση σε τοπικό εστιατόριο όπου θα πραγματοποιηθεί το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς !

2η Ημέρα :  Φλώρινα – Έδεσσα – Λουτρά Πόζαρ – Φλώρινα 

Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε για την πολύ όμορφη ημέρα μας για να ξεκινήσει ιδανικό το νέο έτος ! Πρώτη επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας και στο φημισμένο πάρκο των Καταρρακτών όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και για καφέ . Συνεχίζουμε με τα φημισμένα Λουτρά Πόζαρ ! Τα θερμά ιαματικά νερά σε θερμοκρασία 37 βαθμών κελσίου μας προκαλούν ώστε να κάνουμε μπάνιο ! Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και για το μεσημεριανό φαγητό !  Επιστροφή στην Φλώρινα , απόγευμα και βράδυ ελεύθερο , διανυκτέρευση !

3η Ημέρα :  Φλώρινα – Χ.Κ Βίγλας – Καστοριά – Πάτρα 

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε την πολύ όμορφη ημέρα μας με πρώτο προορισμό τον Χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας , Ελεύθερο χρόνος για παιχνίδι στο χιόνι ή να απολαύσετε ένα ζεστό καφέ στο σαλέ !  Επόμενος σταθμός μας η μαγευτική πόλη της Καστοριάς με την φημισμένη λίμνη ! αρκετός ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα καθώς και για το μεσημεριανό μας φαγητό ! Αναχώρηση και επιστροφή στη Πάτρα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση !

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 180,00€
Τιμή σε μονόκλινο 225,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Phlippion στη Φλώρινα
  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

3 ημέρες / 2 νύχτες
180,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 31/12ου-2/1ου

X