Πράγα – Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι

Η Πράγα, είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Χτισμένη στον ποταμό Μολδάβα, στην κεντρική Βοημία, έχει 1,2 εκατομμύριο κατοίκους. Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ-NIΣ-ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση από το γραφείο μας . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του TABANOVTSE ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Η πόλη όπου θα κάνουμε την πρώτη μας διανυκτέρευση είναι το Νις και απέχει 165 χλμ από τα σύνορα.Συνεχίζουμε για το Κραγκούγιεβατς  άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΝΙΣ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νόβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Η πανέμορφη Βουδαπέστη ή αλλιώς το ”ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” όπως την αποκαλούν μας καλωσορίζει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και στη συνέχεια  προαιρετική κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη, απολαμβάνοντας την νυχτερινή όψη της Βουδαπέστης που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.!! Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πανέμορφη Βουδαπέστη. Θα ξεναγηθούμε στα παλιά αρχοντικά της Ανατολής. Κέλτες, Ρωμαίοι, Αυστριακοί , Τούρκοι, άφησαν την σφραγίδα τους στην πόλη που παρόλα αυτά διατηρεί το δικό της αναλλοίωτο χρώμα . Θα επισκεφτούμε την αγαλματοστόλιστη πλατεία των Ηρώων, τη γέφυρα των Αλυσιδών που είναι ίσως η ωραιότερη γέφυρα του Δούναβη. Συνεχίζουμε με το λόφο του Γκέλερτ , τον πύργο των Ψαράδων τη θαυμαστή εκκλησία του  Ματια , όπου στέφονταν οι βασιλιάδες , για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη Μέση του Δούναβη. Συνεχίζουμε με την όμορφη Πέστη και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου . Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο Vaci. Απόγευμα ελεύθερο, δείπνο στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό μας αφήνουμε την Βουδαπέστη και μέσω πανέμορφης διαδρομής φτάνουμε στην πρωτεύουσα της Τσεχίας τη Πράγα. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση .

5η ΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ξενάγηση μας από την Καστρούπολη με τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Βίτο, κατηφορίζουμε για να συναντήσουμε το ναό του Αγίου Γεωργίου καθώς και τη γέφυρα του Καρόλου στολισμένη με 30 αγάλματα 30 αγίων. Στην συνέχεια προτείνουμε 2 ώρη κρουαζιέρα στο Μολδάβα ποταμό με γεύμα (προαιρετικά). Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση, δείπνο. Διανυκτέρευση .

6η ΜΕΡΑ:ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ

Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε για την αυτοκρατορική Βιέννη την πόλη του Στράους , όπου θα ξεκινήσουμε την περιήγηση για να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική όπερα , τους αυτοκρατορικούς κήπους και το παλάτι Χοθμπουργκ. Επίσκεψη στους κήπους του Φημισμένου Schonbrunn με τα 1400 δωμάτια ! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και βράδυ ελεύθερο . Διανυκτέρευση .

7η ΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ -ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση μέσω γνωστής διαδρομής (Βουδαπέστη-Σέγκετ)για την πρωτεύουσα της Σερβίας . Γνωριμία με την πόλη. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ΜΕΡΑ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΠΑΤΡΑ

Αναχώρηση στις 7.15 π.μ με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζόνων. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας για Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις . Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 480,00€
Τιμή σε μονόκλινο 640,00€
  • ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
  • 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • 6 ΔΕΙΠΝΑ
  • ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΕ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ – ΠΡΑΓΑ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό /κρουαζιέρες /είσοδοι μουσείων
  • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ
  • οι θέσεις στο πούλμαν αλλάζουν καθημερινά

8 ημέρες / 7 νύχτες
480,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 7-14 Δεκεμβρίου

X