Μακρυνίτσα – Πορταριά – Χάνια – Τσαγκαράδα – Μηλιές

Διήμερη εκδρομή του γραφείου μας με σκοπό να γνωρίσουμε το φημισμένο βουνό των κενταύρων καθώς επίσης την πρωτεύουσα του νομού Μαγνωσίας , τον Βόλο !

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Πάτρα – Λαμία – Βόλος – Μακρυνίτσα – Πορταριά     .

Αναχώρηση στις 6:30π.μ. από το γραφείο μας, μέσω νέας γέφυρας για  Ρίο-Αντίρριο, Ναύπακτο, Ιτέα, Άμφισσα, Γραβιά  με ενδιάμεση στάση έξω από την Λαμία για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση.  Συνεχίζουμε για την πρωτευούσα του νομού Μαγνησίας , τον όμορφο Βόλο ! Άφιξη στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και για να απολαύσουμε το καφέ μας ! Αναχωρούμε για την όμορφη Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος  για μεσημεριανό φαγητό. Το ιστορικό χωριό της Μακρινίτσας, είναι ένας μοναδικός διατηρητέος οικισμός και ένα ολοκληρωμένο τουριστικό θέρετρο από τα παλαιότερα της χώρας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της πηλιορείτικης αρχιτεκτονικής, με τα όμορφα αρχοντικά, τα λιθόχτιστα σπίτια και καλντερίμια, τις περίτεχνες βρύσες και τα πέτρινα γεφύρια. Συνεχίζουμε   και αναχωρούμε για την γραφική Πορταριά  άφιξη στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση  , βράδυ ελεύθερο , Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ

Χάνια – Τσαγκαράδα – Μηλιές – Πάτρα

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για την πανέμορφη Τσαγκαράδα αφού πρώτα προσπεράσουμε τα Χάνια , όπου βρίσκεται και το Χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου . Η Τσαγκαράδα αποτελείται από ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τέσσερις οικισμούς. Συγκεκριμένα, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Στέφανο, την Αγία Κυριακή και τους Άγιους Ταξιάρχες. Με λίγα λόγια καταλαμβάνει μία καταπράσινη πλαγιά από το ύψος του περιφερικού δρόμου και λίγο πιο πάνω, μέχρι και το Αιγαίο, αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας.Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε το χωριό και να απολαύσουμε το πρωινό μας καφέ .Συνεχίζουμε για τις γραφικές Μηλιές Πηλίου ! Ένα από τα πιο γραφικά χωριά ! Θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό στη κεντρική πλατεία του χωριού ! Αναχώρηση και επιστροφή στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις !

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 90,00€
Τιμή σε μονόκλινο 110,00€
  • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ.
  • ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ   ΣΤΟ PELION RESORT  4*  ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
  • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ MAΣ
  • Ο φόρος διανυκτέρευσης 3,00€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

2 ημέρες / 1 νύχτα
90,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 20-21 Ιανουαρίου

X