Πάσχα στη Πάργα ! – Σύβοτα – Λευκάδα

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ (Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ)

Αναχώρηση   στις 07.00 π.μ  από το γραφείο μας μέσω Ρίου Αντιρρίου -Ιονίας Οδού με προορισμό μας  την όμορφη Παραλιακή Πόλη της Πρέβεζας ,  με τα πλακόστρωτα σοκάκια της , τον γραφικό παραλιακό πεζόδρομο και το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου θα μείνουμε  ελεύθεροι 1 ώρα και 30 λεπτά  για βόλτα, πρωινό καφεδάκι  και να βγάλετε τις φωτογραφίες σας!!  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν  και αναχώρηση  για τις περίφημες Πηγές Αχέροντα , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  να απολαύσετε το μεσημεριανό σας φαγητό και για βόλτα. Οι πηγές Αχέροντα βρίσκονται στο Νομό Ιωαννίνων, στο όρος Τάμαρος σε υψόμετρο 1600 μέτρων και κοντά στο χωριό Γλυκή.  Εκβάλλει στο Ιόνιο Πέλαγος, στο χωριό Αμμουδιά του Νομού Πρεβέζης όπου σχηματίζει Δέλτα από το οποίο διαμορφώνονται τα δύο κύρια έλη της περιοχής, το έλος της Σπλάντζας και της Βαλανιδορράχης. Ο Αχέροντας λόγω της παράδοσης και της περιβαλλοντικής αξίας προσελκύει πλήθος επισκεπτών από τις πηγές έως και τις εκβολές του. Το μήκος του ανέρχεται στα 52 χιλιόμετρα ενώ από τα νερά του αρδεύονται περίπου 85000 στρέμματα, εκ των οποίων 28000 βρίσκονται στο Νομό Θεσπρωτίας και 57000 στο Νομό Πρεβέζης. Εναλλακτικά ο Αχέροντας ήταν γνωστός και ως Μαυροπόταμος, Φαναριώτικος ή Καμαριώτικο ποτάμι. Αναχώρηση για την πανέμορφη Πάργα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Ξεκούραση .  Το βράδυ μετάβαση σε  τοπική εκκλησία της περιοχής  για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης!!! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  να απολαύσουμε το Αναστάσιμο Δείπνο μας . Διανυκτέρευση !!

2η ΗΜΕΡΑ  (ΑΓΙΟ  ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΑ)! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!

Αφού Πάρουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε χαλαρά με  γιορτινή διάθεση για να επισκεφτούμε τα όμορφα Σύβοτα..!!  Τα μαγευτικά Σύβοτα βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας και απέχουν μόλις 12 χλμ από την Ηγουμενίτσα.  Είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός χτισμένος σ’ ένα κλειστό θαλάσσιο κόλπο που γύρω του έχουν σχηματιστεί μικρά νησάκια όπως ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος. Πρόκειται για μια προικισμένη από την φύση περιοχή που είναι πνιγμένη στο πράσινο ενώ οι πεντακάθαρες παραλίες της με τα κρυστάλλινα νερά θα συνεπάρουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Διαθέτουν άρτια τουριστική υποδομή και αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.  Ελεύθερος χρόνος για πρωινό καφεδάκι και βόλτα στο πανέμορφο τοπίο.! Επιστροφή στην Πάργα για να απολαύσουμε το πασχαλινό μας γεύμα καθώς και για να διασκεδάσουμε … Ξεκούραση, ! Απόγευμα ελεύθερο για βόλτα στην όμορφη Πάργα , να απολαύσετε το καφεδάκι σας και να ανεβείτε όσοι επιθυμείτε στο μοναδικό και επιβλητικό της Κάστρο . Διανυκτέρευση !

3η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  και τα πράγματα μας αναχωρούμε  για να χαρούμε τη τελευταία μέρα της εκδρομή μας με προορισμό μας την όμορφη Πόλη της Λευκάδας!! Πρώτα θα επισκεφτούμε το Αξιόλογο και θαυματουργό Μοναστήρι της Φανερωμένης!! Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα! Έπειτα συνεχίζουμε για το γραφικό Νυδρί ,  όπου  θα μείνουμε ελεύθεροι για το μεσημεριανό μας φαγητό  και προαιρετική βαρκάδα στο πολύ ωραίο Νησί του Σκορπιού . Το Νυδρί είναι η ντίβα της Λευκάδας. Έχει τον κοσμοπολίτικο αέρα που της χάρισε ο Ωνάσης όταν το 1963 αγόρασε το Σκορπιό που βρίσκεται ακριβώς απέναντί του. Το άγαλμα του Ωνάση στην παραλία  του Νυδριού μαρτυρά  την αγάπη των κατοίκων του για το μεγάλο Έλληνα μεγιστάνα. Απέχει 17 χλμ από την πόλη της Λευκάδας και βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του νησιού. Το Νυδρί είναι χτισμένο μέσα σ΄ένα καταπράσινο κάμπο, κατά μήκος της θάλασσας. Απέναντί του βρίσκεται το νησάκι Μαδουρή με το νεοκλασσικό αρχοντικό του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη και το  Σκορπιό του Ωνάση. Η παραλία του είναι το πιο δημοφιλές σημείο του οικισμού, καθώς από εκεί  μπορεί κανείς να θαυμάσει  το ηλιοβασίλεμα.  Συγκέντρωση στο πούλμαν  και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας , όπου θα μείνουμε για βόλτα , ψώνια και να απολαύσετε το καφεδάκι σας στον πεζόδρομο η κάτω από την  όμορφη γέφυρα . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση ! Άφιξη στην πόλη μας γύρω στις 21.00 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 185,00€
Τιμή σε μονόκλινο 235,00
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στη Πάργα με  πρωινό!
  • Αναστάσιμο δείπνο και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα !
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Φόρος διαμονής 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
  • Φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

3 ημέρες / 2 νύχτες
185.00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 23-25 Απριλίου

X