Πάσχα στη Κωνσταντινούπολη και στο Πατριαρχείο – Βόσπορος – Πριγκηπονήσια

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:00 π.μ.μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάνεννα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφε.Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι φτάνουμε στη περιοχή της Μουσθένης (30χλμ πριν απο τη Καβάλα) για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελεύθερο.

2η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Μονή Μπαλουκλί – Μονή Βλαχερνών  – Κρουαζιέρα) – Μεγάλη Παρασκευή
Αφου πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30 για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Mόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου έξω απο την πόλη θα κάνουμε στάση για 45 λεπτά(όπου θα πάρουμε και τον ξεναγό μας). Μετά απο περίπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. H πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Μονή Ζωοδόχου πηγής στο Μπαλουκλί και τη Μονή Βλαχερνών .Στη συνέχεια προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου με πλήρη ξενάγηση από τον ξεναγό μας! Γύρω στις 18:30 άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και στην συνέχεια μπορούμε να εκκλησιαστούμε και να παρακολουθήσουμε τον επιτάφιο , διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:  Ιστορικό Κέντρο -Αγία Σοφία – Βυζαντινός Ιππόδρομος- Βασιλική Ιουστινιανού  – Κλειστή Αγορά – Ανάσταση
Αφου πάρουμε πρωινό αναχωρούμε στις 9:00 για το ιστορικό κέντρο της Πόλης αφού πρώτα επισκεφτούμε την ιστορική μονή των Βλαχερνών! Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας αφού εισέλθουμε στο ιστορικό κέντρο της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία , συνεχίζουμε με ξενάγηση στο Βυζαντινό Ιππόδρομο και φυσικά τη Δεξαμενή του Ιουστινιανού , έπειτα ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες στην περιοχή! . Συνεχίζουμε με την περίφημη Κλειστή Αγορά (Kapali Carsi) , την πιο ξακουστή αγορά της Πόλης με πάνω από 3000 καταστήματα ! Ελεύθερος χρόνος για ψώνια όπου το παζάρι είναι απαραίτητο ! Επιστροφή στην περιοχή Ταξίμ με ελευθερό χρόνο είτε για ξεκούραση είτε για βόλτα στον φημισμένο πεζόδρομο της Istiklal !   Το βράδυ  θα μαζευτούμε για Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας ! Με το πέρας της Ανάστασης θα ακολουθήσει δείπνο σε τοπικό εστιατόριο !

4η ΗΜΕΡΑ: Dolma Bahce – Πριγκηπονήσια – Κυριακή του Πάσχα
Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη ίσως στο ομορφότερο παλάτι της Πόλης , το Dolma Bahce , ξενάγηση εντός του Παλατιού . Στην συνέχεια μετάβαση  για να επιβιβαστούμε στο καράβι για την Πρίγκηπο ! Άφιξη και περιήγηση στο νησί ! Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο ! Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη με απόγευμα ελεύθερο ! Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσουμε με οριενταλ και πλούσιο πρόγραμμα σε ενα πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα !

5η ΗΜΕΡΑ: Ταξίδι Επιστροφής

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και συνέχεια αναχωρούμε με τα πράγματά μας στις  7:30 για το ταξίδι στην πόλη μας .

Καθοδόν θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 340,00€
Τιμή σε μονόκλινο 460,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση στη Κομοτηνή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό
 • 3 Διανυκτερεύσεις στη Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • Ξεναγός στη Τουρκία
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • City Taxes στη Τουρκία
 • Ασφάλεια tour operator
 • Αναστάσιμο Δείπνο & Πασχαλινό γεύμα
 • Ποτά στα δείπνα
 • Είσοδοι μουσείων , προαιρετικές δραστηριότητες
 • Η κρουαζιέρα

5 ημέρες /4  νύχτες
340,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 13-17 Απριλίου

X