Πάσχα στη Κέρκυρα!

Το Πάσχα στην Κέρκυρα είναι ένα σύνθετο μίγμα από Ενετικές και Ορθόδοξες θρησκευτικές παραδόσεις με επιρροές από τα βενετικά πρότυπα και τα τοπικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά.Από τα χρόνια της Ενετοκρατίας το Πάσχα συνεορτάζεται από την Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Αναχώρηση στις 05:45 π.μ. από το γραφείο μας, μέσω Ρίου Αντιρρίου, Ιονίας Οδού, Μπιζάνι, όπου θα κάνουμε στάση για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας , άφιξη διαπεραίωση με το καράβι (κλειστού τύπου από Λευκίμμη) στην όμορφη Κέρκυρα. Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για  τις γραφικές Μπενίτσες , όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο στην Πλατεία του χωριού για βόλτα και φυσικά να απολαύσετε το μεσημεριανός σας φαγητό στις ωραίες τοπικές ταβέρνες της περιοχής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα γύρω  στις 18:30μ.μ ξεκινάμε για την πόλη για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του επιταφίου και  ελεύθεροι για το βραδινό σας φαγητό . Στις  00:00μ.μ αναχώρηση από την παραλία Γαρίτσας για το ξενοδοχείο μας. Επιστροφή, διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ (Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ)

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινάμε στις 9:00π.μ. για την πλατεία Σπιανάδα όπου θα αρχίσουν οι λιτανείες (και η περίφημη Λιτανεία του αγίου Σπυρίδωνα) και στις 11:00π.μ. ακριβώς γίνεται η πρώτη Μεγαλιώδη  Ανάσταση. Συγκεντρωμένοι λοιπόν  όλοι στων Ληστών (καμάρες) για να δείτε το παραδοσιακό σπάσιμο των κανατών (μπότιδες), το οποίο θα σας εντυπωσιάσει  και  θα είσαστε ελεύθεροι για το μεσημεριανό σας φαγητό .Αναχώρηση στις 14:00μ.μ. από την παραλία Γαρίτσας για να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση.  Απόγευμα ελεύθερο για χαλάρωση βόλτα και καφεδάκι στις γραφικές Μπενίτσες. Το βράδυ στις 21:30μ.μ θα ξεκινήσουμε  για την πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τη μεγαλειώδη Ανάσταση, η οποία τελείται στην μεγαλύτερη πλατεία της Ελλάδας και προσφέρει πραγματικά  μοναδικό θέαμα.!!! Επιστροφή στο πούλμαν και αναχώρηση για τo ξενοδοχείο μας, για να απολαύσουμε το αναστάσιμο γεύμα και να διασκεδάσουμε με μουσική.  Διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ (ΑΓΙΟ  ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΣΧΑ)!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινάμε στις 10.00 π.μ  χαλαρά για την όμορφη επίσκεψη μας στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για τον πρωινό σας καφέ και βόλτα στο παραθαλάσσιο τοπίο. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν και  την βαρκάδα στις περίφημες Σπηλιές.  (ατομικά έξοδα).   Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε  το Μοναστήρι της Παναγίας με την περίοπτη Θέα .. Έπειτα  συγκέντρωση στο πούλμαν και επιστροφή στις Μπενίτσες από την Κοιλάδα του Ρόπα, για να απολαύσουμε το  πλούσιο  Πασχαλινό μας γεύμα με περίφημα αρνάκια σούβλας ,ντόπιο κρασί  ζωντανή μουσική και πολύ χορό μέχρι το απόγευμα. !!!  Βράδυ ελεύθερο για ξεκούραση, χαλάρωση  και  να απολαύσετε την βόλτα σας στις όμορφες  Μπενίτσες .  Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό και αφού πάρουμε τα πράγματα μας, στις 09:00π.μ. αναχωρούμε για να επισκεφτούμε  Το  περίφημο Παλάτι  Μον- Ρεπό με την ξεναγό  μας  (ξενάγηση περίπου 1 ώρα) , έπειτα θα συνεχίσουμε με   το  περίφημο Κανόνι και το  γραφικό εκκλησάκι της Παν. Βλαχέρνας . Ελεύθερος χρόνος και για τον πρωινό σας καφέ με ωραία θέα στο αεροδρόμιο. Στην Συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη ,ελεύθερος χρόνος  για  προσκύνημα στον πολιούχο Άγιο Σπυρίδωνα, με το ολόσωμα σκήνωμα του. Παραμονή στην πόλη, που θα μας δοθεί η ευκαιρία για τα τελευταία μας ψώνια, βόλτα στα γραφικά καντούνια  και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση  το  μεσημέρι από το λιμάνι της  Κέρκυρας   για το λιμάνι  της Ηγουμενίτσας  ( διεκπεραίωση  κλειστού τύπου) . Επιστροφή στην Πάτρα μέσω Ιονίας  Οδού  με μια ενδιάμεση στάση για καφέ  και ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 280,00€
Τιμή σε μονόκλινο 350,00€
 • Πολυτελές πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • Εισιτήρια Καραβιών
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο “POTAMAKI BEACH HOTEL 3* ” με πρωινό
 • Μ. Σάββατο Αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου & Κ. Πάσχα παραδοσιακό γεύμα με μουσική και ποτά !
 • Επίσημη ξεναγός στο Μον Ρεπό
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Δώρο του γραφείου μας οι Πασχαλινές Λαμπάδες!
 • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
 • Είσοδος στο Αχίλλειον
 • Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη , ούτε αποζημειώνει σε περίπτωση απώλειας αποσκευών φθοράς ή κλοπής προσωπικών αντικειμένων.

4 ημέρες / 3 νύχτες
280,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 3-6 Μαίου

X