Πάρος – Αντίπαρος

Ιδανικό 4ήμερο διακοπών στα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων . 3 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Παροικιά όπου μπορείτε να κινήστε πολύ εύκολα !

Αποδράση 1 ημέρα στη μαγευτική Νάξο όπου θα μας ακολουθήσει και το πούλμαν για να κάνουμε άνετες τις μεταφορές μας εώς τις 22:30 που θα επιβιβαστούμε στο καράβι για επιστροφή στη Πάρο !

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΤΡΑ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ -ΠΑΡΟΣ

Αναχώρηση από  το γραφείο μας στις 03:15π.μ. για  το λιμάνι του Πειραιά με σύντομη ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση..   Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο καράβι το οποίο αναχωρεί στις 07:25π.μ. για την  όμορφη Πάρο.  (διάρκεια ταξιδιού   4 ώρες και 30 λεπτά περίπου). Άφιξη γύρω στις 12:00π.μ. στο νησί, αποβίβαση και θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας  με πρώτη επίσκεψη για χαλάρωση , μπανάκι και μεσημεριανό φαγητό στην πολύ ωραία παραλία του Νησιού   την Χρυσή Ακτή  . Η παραλία της Χρυσής ακτής είναι μία απέραντη αμμουδιά με καταγάλανα νερά και με θέα στο Δρυονήσι, ένα μικρό νησάκι στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου. Είναι οργανωμένη, με πολλές σχολές θαλασσίων σπορ , εστιατόρια  και καταλύμματα. Παραμονή  2 ώρες και 30 λεπτά   !!  Έπειτα   αναχώρηση   και μετάβαση για  την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Παροικιά όπου  θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο  για την υπόλοιπη μέρα για μπάνιο,  ξεκούραση   . Αργά το απόγευμα συγκέντρωση για να  μεταβούμε  στην Κοσμοπολίτικη Νάουσα  με το υπέροχο λιμανάκι της όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε ένα δροσιστικό cocκtail και φυσικά το βραδινό μας φαγητό και βόλτα .  Η Νάουσσα  με τα Γραφικότατα σοκάκια και το ενετικό κάστρο στην παραλία της, φωτισμένο τη νύχτα δίνει μια μαγευτική νότα στο όλο σκηνικό, σε συνδυασμό με τη μαρίνα και τα σκάφη μεγάλα και μικρά, αλιευτικά και τουριστικά. Η διασκέδαση της  κρατάει έως τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού υπάρχουν σ’ αυτήν κάθε είδους μαγαζιά. Η πόλη είναι χτισμένη στον δεύτερο μεγάλο κόλπο της Πάρου, με το λιμάνι και τη μαρίνα και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο ακόμη από την εποχή των Κομνηνών.    Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας , όσοι θέλουν προαιρετικά μπορούν να περάσουν από το λιμάνι της Πόυντας στην Αντίπαρο, με τα γραφικά σοκάκια, το ενετικό κάστρο και τους ανεμόμυλους .  Ο κεντρικός δρόμος , τα ασβεστωμένα σπιτάκια με τις βουκαμβίλιες και τα κόκκινα γεράνια , η πλατεία με τον μεγάλο ευκάλυπτο , ο πλακόστρωτος πεζόδρομος από το λιμάνι ως τον Σιφνέϊκο Γιαλό συνθέτουν μια μαγική εικόνα . Φυσικά θα έχουμε  ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στις μαγικές παραλίες του νησιού.  Οι υπόλοιποι είναι ελεύθεροι στην Παροικιά  για βόλτα καφέ κλπ  ή να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες της Πάρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Ξεκούραση. Βράδυ ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ   ΠΑΡΟΙΚΙΑ-ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ-ΠΙΣΩ ΛΙΒΑΔΙ -ΛΕΥΚΕΣ -ΝΑΟΥΣΣΑ

Αφού πάρουμε το  πρωινό  μας  θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στην Παροικιά  και την Παναγία την Εκατονταπυλιανή. Η Εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής συνιστά ένα από τα παλαιότερα μνημεία βυζαντινής εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα. Στο εσωτερικό του ναού και στα παρεκκλήσια συναντάμε πλήθος φορητών εικόνων. Από αυτές, η εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, η κυρίως λατρευτική εικόνα με περίτεχνη αργυρή επένδυση, η εικόνα του Παντοκράτορα και η εικόνα της Κοίμησης της Θεοτόκου κοσμούν το εικονοστάσιο του ναού. Και οι τρεις, έργα του 17ου αι., είναι δωρεά του Παριανού ηγεμόνα της Μολδοβλαχίας Νικόλαου Μαυρογένη και της οικογένειάς του.   Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τις εξής παραλίες του νησιού: Πούντα, Αλυκή, Δρυός, Μάρπησσα και το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο Πίσω Λιβάδι , μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για  το μεσημεριανό μας  φαγητό και μπάνιο.  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας με καφεδάκι και βόλτα στο όμορφο ορεινό χωριό τις Λεύκες .. Το πιο πράσινο χωριό του Νησιού !!!   Οι Λεύκες ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Πάρου.  Ο οικισμός είναι ακριβώς κάτω από το πευκοδάσος στο ύψωμα. Μια βόλτα στα πανέμορφα στενάκια του με τους λευκούς αρμούς θα σας εντυπωσιάσει.  Θα δείτε τα παλιά πλυσταριά, που κάποιες νοικοκυρές τα χρησιμοποιούν ακόμη, το Σπίτι της Λογοτεχνίας, το γραφικό Ράμνο, δρόμο με ταβερνάκια και άλλα μαγαζιά και την υπέροχη θέα. Θάλασσα και στο βάθος η Νάξος.  Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.   Το βράδυ  προαιρετική αναχώρηση  στην Μαγευτική  Νάουσα για βόλτα , βραδινό φαγητό και ποτάκι  .Διανυκτέρευση.

4η  ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΣ-ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ-ΝΑΟΥΣΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΑΤΡΑ

Αφού πάρουμε το  πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε για μια από  τις ομορφότερες  και πιο γνωστές παραλίες του νησιού , τις περίφημες Κολυμπήθρες . Δεν πρόκειται για μία μόνο παραλία  αλλά για πολλές μικρές αμμουδιές κρυμμένες ανάμεσα σε τεράστιους κατακόρυφους βράχους. Το όνομα τους έχει προέλθει λόγω των βράχων που εξαιτίας της αποσάθρωσης  έχουν πάρει διάφορα σχήματα και δημιουργούν φυσικές κοιλότητες που γεμίζουν με θαλασσινό νερό και μοιάζουν με κολυμπήθρες.   Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το μπάνιο μας  και να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες!!. Συνεχίζουμε για τη κοσμοπολίτικη Νάουσα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τις τελευταίες μας βόλτες αλλά και να θαυμάσουμε τα όμορφα σοκάκια με το φως της ημέρας . Αναχωρούμε για το λιμάνι , όπου στις 19:15 μ.μ. αναχωρεί το πλοίο μας για  το λιμάνι  του Πειραιά . Άφιξη στο λιμάνι , επιβίβαση στο πούλμαν.  Επιστροφή στη πόλη μας  τα ξημερώματα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 285,00€
Τιμή σε μονόκλινο 370,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 3 Διανυκτερεύσεις στη Παροικιά σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Εισιτήρια καραβιών Πειραιάς – Πάρος και επιστροφή
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Φόρος διανυκτέρευσης 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
  • Εισιτήριο για Αντίπαρο

4 ημέρες / 3 νύχτες
285,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 1-4 Σεπτεμβρίου

X