Μυτιλήνη – Αγ.Ραφαήλ – Γύρος νησιού

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 16:00 μ.μ. για το Λιμάνι του  Πειραιά με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση . Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο, το οποίο αναχωρεί στις 20:00μ.μ . Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στο νησί της Μυτιλήνης νωρίς το πρωί  και αναχώρηση  για τη Λουτρόπολη της Θέρμης, για το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ ,όπου θα μείνουμε 1 ώρα για προσκύνημα. Έπειτα συνεχίζουμε για το ιστορικό μοναστήρι των Ταξιαρχών στο χωριό Μανταμάδος, με την ανάγλυφη θαυματουργό εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, με 1 ώρα ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Αναχωρούμε για Μόλυβο ή αλλιώς Μήθυμνα με παραμονή  1 ½ ώρα και έπειτα για το χωριό Πέτρα, επίσκεψη στην Παναγιά τη Γλυκοφιλούσα. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, , τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε την Αγιάσο και το Πλωμάρι τους δυο μεγαλύτερους οικισμούς της Λέσβου μετά τη Μυτιλήνη. Πρώτα θα επισκεφτούμε την Αγιάσο που βρίσκεται στη βορειοανατολική πλαγιά του Ολύμπου, περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλος, με πολλά πλατάνια, καστανιές, λεύκες, μηλιές και αχλαδιές. Στο κέντρο του οικισμού είναι η Παναγιά της Αγιασιώτισσας, με την εικόνα της Παναγιάς της Βρεφοκρατούσας, όπου θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα. ΄Επειτα θα συνεχίσουμε για τον οικισμό Πλωμάρι, που εκτός όλων των άλλων είναι γνωστό για το φημισμένο ούζο Πλωμαρίου. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας, θα επισκεφτούμε την πόλη της Μυτιλήνης. Στην κεντρική αγορά της πόλης , όπου βρίσκονται τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα, είναι συγκεντρωμένες οι σημαντικότερες εκκελησίες τις πόλης, ο επιβλητικός Άγιος Θεράπων και πλάι του το Βυζαντινό Μουσείο, οι Αγίοι Θεοδώροι, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Συμεών, ο μητροπολιτικός ναός των Αγίων Αθανασίου καΙ Κυρίλλου και κοντά τους το παραδοσιακό Λεσβιακό σπίτι. Ελεύθερο χρόνο για ψώνια και φαγητό και έπειτα θα επισκεφτούμε το μουσείο Θεόφιλου. Στάση στο άγαλμα της Ελευθερίας για φωτογραφία.  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο , το οποίο αναχωρεί στις 18.00 μ.μ . Τακτοποίηση .  Διανυκτέρευση εν πλω!!

5η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση !!

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 260,00€
Μονόκλινο +50,00€

5 ημέρες / … νύχτες
260,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου

X

    Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με