Μαγευτική Σαντορίνη !

Η Σαντορίνη, Θήρα ή Στρογγύλη (παλαιότερη ονομασία) είναι νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, νότια της Ίου και δυτικά από την Ανάφη. Απέχει από τον Πειραιά 128 ναυτικά μίλια και 63 ναυτικά μίλια από την Κρήτη. Ο Αθηνιός, το μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού, έχει δημιουργηθεί στον ομώνυμο όρμο. Η έκταση της είναι 76,19 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Σήμερα η Σαντορίνη είναι ένα από τα διασημότερα τουριστικά κέντρα του κόσμου.

Είναι γνωστή για το ηφαίστειό της. Η τελευταία ηφαιστειακή δραστηριότητα ήταν το έτος 1950. Τμήματα του ηφαιστείου της Σαντορίνης είναι: Η Νέα Καμένη (1707-1711 μ.Χ.), η Παλαιά Καμένη (46-47 μ.Χ.), το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο (ενεργό) (1650 μ.Χ.),

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 03:15  π.μ. από το γραφείο μας για Πειραιά, με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ , άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά  επιβίβαση στο καράβι της γραμμής που φεύγει 07:30π.μ. για Σαντορίνη. Άφιξη στο μαγευτικό νησί ,λιμάνι Αθηνιός περίπου στις 15.30 μ.μ . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας ,τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το βράδυ αναχώρηση για τα  Κοσμοπολίτικα Φηρά, είναι η πρωτεύουσα του δήμου Θήρας  της Σαντορίνης. Η πόλη της Θήρας είναι χτισμένη στο “φρύδι” της καλντέρας, σε υψόμετρο περίπου 250 μέτρων . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στα πανέμορφα  γραφικά σοκάκια,  πρώτη γνωριμία με το  μαγευτικό νησί και ελεύθεροι για το βραδινό σας  φαγητό. Συγκέντρωση στο πούλμαν και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας , αναχώρηση για τo λιμάνι Αθηνιών, όπου προαιρετικά, όσοι θέλουν μπορούν να πραγματοποιήσουν μια θαυμάσια κρουαζιέρα στο ηφαίστειο  κρατήρα  του Ηφαιστείου  της Νέας  Καμμένης , θα διαπιστώσετε ότι ακόμα  βγάζει καπνό .)για να  δείτε την παλαιά και νέα Καμμένη  (Θα  κάνουμε ανάβαση με τα πόδια  στον ενεργό Καλντέρα.  Στην συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στις θερμές πηγές που δημιουργήθηκαν  από τις παλιές εκρήξεις του ηφαιστείου , να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες  και να επισκεφτείτε το νησί Θηρασιά με ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση. (Έξοδα ατομικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Όσοι δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα μπορούν να επισκεφτούν,  προαιρετικά, το αρχαιολογικό μουσείο, την καθολική εκκλησία και το μεσημέρι να πάνε για φαγητό και μπάνιο σε πλαζ της αρεσκείας τους. Το βράδυ αναχώρηση για το  όμορφο  και κοσμοπολίτικο  Καμάρι,  όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και  να απολαύσετε το βραδινό σας φαγητό και ποτό στα πολύ όμορφα παραλιακά μαγαζιά . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, ξεκινάμε με το πούλμαν για την πρώτη μας επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του ακρωτηρίου , ελεύθερος χρόνος για ξενάγηση με επίσημη τοπική  ξεναγό (έξοδα ατομικά). Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τοπικό εργοστάσιο  με περίοπτη θέα για να αγοράσετε όσοι επιθυμείτε τα περίφημα κρασιά του νησιού και άλλα παραδοσιακά προϊόντα της αρέσκειας σας  . Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας  για  την  Παραλία Περίβολος όπου θα έχετε ελεύθερο να απολαύσετε το μπάνιο σας  στην απέραντη μαύρη αμμουδιά της και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση . Νωρίς το απόγευμα μετάβαση στην  Μαγευτική και μοναδική Οία με τους πολλούς ανεμόμυλους, για να απολαύσετε το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και  Ελεύθερος χρόνος για
καφέ και να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες που θα σας μείνουν αξέχαστες . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε  το πρωινό και τα πράγματα μας, αναχωρούμε για την πρωινή μας επίσκεψη στο όμορφο χωριό του  Πύργου, στάση για το πρωινό μας καφεδάκι και  επίσκεψη στην Μονή του Προφήτη Ηλία με πανοραμική θέα σε όλο το νησί  . Έπειτα συνεχίζουμε  για τα  όμορφα Φηρά όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτα , μεσημεριανό φαγητό και  για να αγοράσουμε τα τελευταία μας  souvenir .  Το μεσημέρι  συγκέντρωση  στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι.  Επιβίβαση στο καράβι που εκτελεί δρομολόγιο Σαντορίνη-Πειραιά και αναχωρεί στις 15:30μ.μ. Άφιξη στον Πειραιά και επιστροφή στην Πάτρα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 330,00€
Τιμή σε μονόκλινο 430,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* στη Περίσσα
 • Εισιτήρια καραβιών σε θέση deck
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Εισιτήρια για την κρουαζιέρα στο Ηφαίστειο
 • Είσοδοι μουσείων
 • Φόρος διανυκτέρευσης 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
 • Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 • Το γραφείο μας ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ουδεμία ευθύνη για απώλεια αποσκευών ή κλοπής οποιονδήποτε  προσωπικών αντικειμένων.
 • Λόγο Υψηλής περιόδου 10 ημέρες πριν από την αναχώρηση δεν γίνονται δεκτές ακυρώσεις !

4 ημέρες / 3 νύχτες
  330,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 1-4 Αυγούστου

X

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με