Λουτρά Πόζαρ -Φλώρινα – Χιονοδρομικό Βίγλας – Καστοριά

Τα Λουτρά Πόζαρ γνωστά και ως Λουτρά Λουτρακίου, Λουτρά Αριδαίας ή απλά Λουτρά, είναι ιαματικά λουτρά, που βρίσκονται πλησίον του Λουτρακίου νομού Πέλλας, 13 χλμ. δυτικά της Αριδαίας. Πρόκειται για μεταλλικές πηγές, που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση, ενώ τα νερά βοηθάνε στην καταπολέμηση κυκλοφορικών, αναπνευστικών, ρευματοειδών, γυναικολογικών και δερματολογικών παθήσεων

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ημέρα: Πάτρα – Λουτρά Πόζαρ – Φλώρινα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6.30 π.μ  μέσω Ρίου-Αντιρρίου, Ιονίας Οδού με ενδιάμεση στάση στο Μπιζάνι , πριν τα Γιάννενα  για τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού με προορισμό μας τα Λουτρά Πόζαρ  !  Πρόκειται για μεταλλικές πηγές, που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο.Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση, ενώ τα νερά βοηθούν στην καταπολέμηση κυκλοφορικών, αναπνευστικών, ρευματοειδών, γυναικολογικών και δερματολογικών παθήσεων. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο , καθώς και για μεσημεριανό φαγητό   Αναχώρηση για την πόλη της Φλώρινας , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , Απόγευμα και βράδυ ελεύθερο για βόλτα στη πόλη , διανυκτέρευση .

2η ημέρα  : Φλώρινα -Πρέσπες -Καστοριά  – Πάτρα

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα  μας  ξεκινάμε το πρόγραμμα μας  μέσω πολύ όμορφης διαδρομής Φλώρινας – Πισοδερίου με προορισμό το Χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Συνεχίζουμε με προορισμό τις όμορφες Πρέσπες και συγκεκριμένα το χωριό Ψαράδες  στη μεγάλη Πρέσπα , ελεύθερος χρόνος για καφέ και εαν ο καιρός είναι ιδανικός – βαρδάδα στη λίμνη ! Συνεχίζουμε  αυτή τη φορά για την πόλη της Καστοριάς , ιδιαίτερη ανάπτυξη γνώρισε η συγκεκριμένη πόλη με το εμπόριο γούνας ! Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη πόλη και μεσημεριανό μας φαγητό !   Έπειτα  αναχώρηση για την πόλη μας μέσω Εγνατίας Οδού με ενδιάμεση στάση  για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα γύρω στις  21.00 μ.μ .

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 90,00€
Τιμή σε μονόκλινο 110,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 1 Διανυκτέρευση στο Phaidon Hotel & Spa στη Φλώρινα με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο

2 ημέρες / 1 νύχτες
90,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 6-7 Απριλίου

X