Λευκάδα – Πάργα – Σύβοτα

Η Λευκάδα ή Λευκάς είναι νησί του Ιονίου πελάγους και μαζί με τα νησιά Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη, Ζάκυνθος και Παξοί αποτελούν την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Είναι το τέταρτο σε έκταση νησί των επτανήσων με έκταση 320 τ.χλμ. και το τέταρτο σε πληθυσμό με περίπου 23.000 κατοίκους κατά την απογραφή του 2011.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα :

Αναχώρηση από  το γραφείο μας στις 7:00 π.μ. μέσω Ρίου – Αντιρίου. Πρώτη μας επίσκεψη τα πανέμορφα Σύβοτα όπου θα φτάσουμε με μια ενδιάμεση στάση, αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος. Ελεύθερος χρόνος 1 ώρα και 30 λεπτά για καφέ και βόλτα . Συνεχίζουμε για τη γραφική Πάργα. Αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ηπείρου. Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου και είναι εμφανώς επηρεασμένη από την επτανησιακή αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μεσημεριανό φαγητό και προαιρετικό μπάνιο. Αναχώρηση με προορισμό το νησί της Λευκάδας.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκετε  στο κέντρο της πόλης. Βράδυ ελεύθερο για βόλτα, χαλάρωση και γνωριμία με το όμορφο Νησί . Διανυκτέρευση .

2η Ημέρα :

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με πρώτη μας επίσκεψη στην Προστάτιδα του  Νησιού και πολιούχος την Μονή Φανερωμένης.  Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. ΄Επειτα συνεχίζουμε για το γραφικό   Νυδρί, όπου θα έχουμε 3 ώρες ελεύθερο χρόνο  για προαιρετική  κρουαζιέρα στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση με ξενάγηση, μεσημεριανό φαγητό και όσοι επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους.  Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για την  πόλη μας  με ενδιάμεση στάση στην παραλία της Βόνιτσας   για καφεδάκι  και ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο 70,00€
Τιμή σε μονόκλινο 90,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 1 Διανυκτέρευση στο κέντρο της Λευκάδας στο 4* Ionian Star με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας με εμπειρία στο προορισμό !
  • Ο Φόρος Διαμονής 3€/δωμάτιο
  • Η κρουαζιέρα στο Σκορπιό

2 ημέρες / 1 νύχτες
70,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 15-16 Μαίου

X