Κύπρος & Άγιοι Τόποι  9 ημέρες!

Πρόγραμμα Μοναδικό στην Ελληνική αγορά !

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα : Ελ. Βενιζέλος – Λάρνακα – Λευκωσία

Αναχώρηση για το Ελ.Βενιζέλος όπου η πτήση μας αναχωρεί στις 07:45 ! Άφιξη στην Κύπρο-Λάρνακα περίπου 9:30π.μ.. Παραλαβή από το Αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Λευκωσία, αφού πρώτα περάσουμε για επίσκεψη και προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου.  Άφιξη στη Λευκωσία. Επίσκεψη στα Φυλακισμένα Μνήματα, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και στο Μουσείο Αγώνος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα : Λευκωσία – Κυκκος – Λευκωσία

Πρόγευμα. Αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στη Βασιλική και Σταυροπηγιακή  Ιερά Μονή της Παναγίας του Κύκκου, μια από τις τρεις μεγαλύτερες και ιστορικότερες Ιερές Μονές της Κύπρου. Εδώ θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργό εικόνα της Παναγίας, που αγιογράφησε ο Απόστολος  Λουκάς. Επίσκεψη στο Θρονί της Παναγίας, στον τάφο του Μακαρίου.  Χρόνος για γεύμα στον Πρόδρομο. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα :Λευκωσία – Πάφος – Άγιος Νεόφυτος – Ομοδος – Λεμεσός – Λευκωσία 

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την Πάφο. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νεοφύτου του Εγκλείστου. Προσκύνημα στην Εγκλείστρα του Αγίου και  στα λείψανά του στην παρακείμενη Ιερά Μονή. Στη συνέχεια επίσκεψη στο λιμανάκι της Πάφου, όπου αγναντεύοντας τη θάλασσα μπορούμε να έχουμε ένα καφέ. Ακολουθεί επίσκεψη στο Όμοδος, όπου θα προσκυνήσουμε την Αγία Κάνναβη, σχοινί που έδεσαν τον Χριστό στο Σταυρό. Στάση τη Λεμεσό για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα : Πτήση για Τελ  Αβίβ – Βηθλεέμ 

Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Αναχώρηση για το Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Άφιξη. Παραλαβή των αποσκευών και αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για Βηθλεέμ. Καθοδόν προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου και ο τάφος του Αγίου. Στη συνέχεια στα Ιεροσόλυμα θα έχουμε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, στον Τάφο της Παναγίας, Όρος των Ελαιών (Κήπο της Γεσθημανής) και στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου (τόπος λιθοβολισμού). Άφιξη στη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα :Βηθλεέμ – Ιεροσόλυμα – Βηθλεέμ

Πρόγευμα. Αναχώρηση για Ιεροσόλυμα. Ξενάγηση στα εντός των τειχών προσκυνήματα, Πανάγιο Τάφο, Αποκαθήλωση, Παρεκκλήσιον του εκατόνταρχου Λογγίνου, Μη μου άπτου, Διαμερίσαντο τα ιμάτιά μου, Τόπο ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, Αγία Κολώνα (παρεκκλήσιο του Ακάνθινου Στεφάνου), Παρεκκλήσιον των Κλαπών και το Φρικτό Γολγοθά. Χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα : Βηθλεέμ – Τιβεριάδα – Βηθλεέμ 

Πρόγευμα. Αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Παλαιστίνη. Επίσκεψη και προσκύνημα στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Στη συνέχεια  θα επισκεφτούμε τη Ναζαρέτ, όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για την Κανά της Γαλιλαίας, όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου (μετατροπή του νερού σε κρασί). Χρόνος για γεύμα στη λίμνη της Τιβεριάδας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση

7η Ημέρα : Βηθλεέμ – Ιεριχώ – Βηθλεέμ 

Πρόγευμα. Αναχώρηση για επίσκεψη στον  Ιορδάνη ποταμό (στο μέρος όπου εβαπτίσθη ο Χριστός).  Συνεχίζουμε για Ιεριχώ, όπου θα έχουμε επίσκεψη και προσκύνημα στο Σαραντάριο Όρος, στη συκομορέα του Ζακχαίου (Ιερά Μονή Προφήτη  Ελισσαίου) – στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη και στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στη Βηθανία.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η Ημέρα : Βηθλεέμ – Πετσαχουρ – Άγιος Θεοδόσιος – Άγιος Σάββας 

Πρόγευμα. Αναχώρηση για ευλαβικό προσκύνημα στη Βασιλική της Γεννήσεως, όπου και το Σπήλαιο της Γεννήσεως. Συνεχίζουμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή των Ποιμένων, στο Χωριό των Ποιμένων-Πετσαχούρ-, (Μετόχι του Αγίου Σάββα), στην Ιερά Μονή Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχη και στην Ιερά Μονή Αγίου Σάββα (άβατο για γυναίκες). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9η Ημέρα : Τελ Αβίβ – Αθήνα 

Πρόγευμα, Αναχώρηση για το Αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για την πτήση μας για Αθήνα στις 13:50. Άφιξη στην Αθήνα στις 16:00. Επιστροφή

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 1380,00€
Τιμή σε μονόκλινο 1610,00€
 •   Αεροπορικά εισιτήριά Αθήνα – Λάρνακα & Λάρνακα -Τελ Αβίβ & Τελ Αβίβ – Αθήνα .
 •   Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 •   1 αποσκευή 20 κιλών και 1 χειραποσκευή 9 κιλών.
 •   3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* superior (SEMELI) στη Λευκωσία με πρόγευμα και δείπνο.
 •   Ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής στην Κύπρο.
 •   5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Paradise) στην Βηθλεέμ με πρόγευμα και δείπνο.
 •  Ταξί για το Όρος Θαβώρ και Ιερά Μονή Αγίου Σάββα.
 •  Πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία στην Κύπρο και Αγίους Τόπους για περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 •   Ελληνόφωνο αρχηγό/ξεναγό στους Αγίους Τόπους.
 •   Υπηρεσίες του γραφείου μας.
 •   Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.
 •   Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.
 •     φιλοδωρήματα (€10).
 •   Βαν ή τελεφερίκ για Σαραντάριο Όρος.

9 ημέρες / 8 νύχτες
Τελική Τιμή  1380,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 3-11 Ιουλίου

X