Γύρος Νησιού (περιλαμβάνει ημιδιατροφή)

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο σε έκταση μεγαλύτερο της Μεσογείου, μετά τη Σικελία, τη Σαρδηνία, την Κύπρο και την Κορσική. Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της είναι το Ηράκλειο, το οποίο είναι έδρα της περιφέρειας Κρήτης που συμπεριλαμβάνει γειτονικά νησιά και νησίδες. Με πληθυσμό 623.065 κατοίκων, περίπου 160 χιλιόμετρα νότια της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας και εκτεινόμενη από τα δυτικά προς τα ανατολικά, βρέχεται βόρεια από το Κρητικό και νότια από το Λιβυκό πέλαγος. Αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομίας και της πολιτισμικής κληρονομιάς της Ελλάδας, διατηρώντας τα δικά της πολιτισμικά στοιχεία

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Aναχώρηση στις 17.00 μ.μ για Πειραιά με ενδιάμεση στάση στα Μέγαρα για καφέ και ξεκούραση . Συνεχίζουμε για το λιμάνι του Πειραία , επιβίβαση στο καράβι με προορισμό το Ηράκλειο . Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διαν/ση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου, ξεκινάμε μια πολύ ωραία εκδρομή με πρώτη στάση μας την πόλη του Ρεθύμνου , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση καθώς και για τον πρωινό μας καφέ . Συνεχίζουμε  για το Κουρταλιώτικο Φαράγγι και  με  την επίσκεψη μας στο θαυματουργό μοναστήρι της Πρέβελης .Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο μοναστήρι. Συνεχίζουμε  το πρόγραμμα μας με την όμορφη παραλία Πλακιά, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να απολαύσετε το μπάνιο σας και το μεσημεριανό   σας φαγητό. Το απόγευμα, μέσω Φαράγγι Κοτσιφούς, κινούμαστε προς τα όμορφα Χανιά  , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  που βρίσκεται στην καρδιά των Χανίων και μπορείτε να κινηθείτε με πλήρη άνεση !  ξεκούραση, βράδυ ελεύθερο για βόλτα στο παλιό λιμάνι , διανυκτέρευση .

3η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε  πρωινό  και τα πράγματα μας,  ξεκινάμε για την περιήγησή μας, με πρώτη επίσκεψη στους Τάφους των Βενιζέλων, στο Ακρωτήρι. Αναχώρηση  για Κολυμπάρι για την Ιερά Μονή Οδηγήτριας Γωνιάς ,ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στην Ιερά Μονή. Έπειτα συνεχίζουμε για μία από τις πιο φημισμένες παραλίες του νησιού τα εξωτικά Φαλάσαρνα, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Συγκέντρωση στο πούλμαν και κατεύθυνση αυτή την φορά προς την μεγαλύτερη πόλη του νησιού , το Ηράκλειο . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην άκρη της πόλης ,βράδυ ελεύθερο ή προαιρετικά  σας προτείνουμε μια εντυπωσιακή βραδιά στο ” Κρητικό Γλέντι”  όπου θα θαυμάσουμε παραδοσιακούς χορούς και φαγητό στο Anopolis  διανυκτέρευση .

4η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε  μαζί με τον ξεναγό μας για ξενάγηση στον τάφο του Καζαντζάκη, συνεχίζουμε  για τον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού (έξοδα ατομικά). Επιστροφή  στο κέντρο του Ηρακλείου, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο και έπειτα ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου.  Το μεσημέρι επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας ,μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο και ελεύθερος χρόνος  για ξεκούραση  και  χαλάρωση στην πισίνα του ξενοδοχείου μας.   δείπνο στο ξενοδοχείο , βράδυ ελεύθερο  Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για την πεδιάδα της Μεσσαράς, Γόρτυνα, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο. (έξοδα ατομικά)  Έπειτα θα επισκεφτούμε την Μονή Καλυβιανής,  ελεύθερος χρόνος  για προσκύνημα. Συνεχίζουμε  το πρόγραμμα μας για Μοίρες, Φαιστό, όπου θα γίνει ξενάγηση στις αρχαιότητες της Φαιστού, και  θα αναχωρήσουμε για τα  όμορφα Μάταλα, με ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και για το μεσημεριανό μας φαγητό .Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και

συνεχίζουμε  για την προαιρετική επίσκεψη μας στο αξιόλογο και μοναδικό ενυδρείο της Κρήτης. CRETAQUARIUM (έξοδα ατομικά).  Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Βραδινό φαγητό και αναχώρηση όσοι επιθυμείτε για το κέντρο του Ηρακλείου , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  να απολαύσουμε  το κοσμικό Ηράκλειο  by night .  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό  και τα πράγματα μας  ξεκινάμε το πρόγραμμα μας  με την πρώτη μας επίσκεψη  στον μαγευτικό  Άγιο Νικόλαο, αποτελεί την πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου , φυσικό αξιοθέατο της περιοχής αποτελεί η λιμνοθάλασσα Βουλισμένη στο κέντρο της πόλης , και φυσικά τον μοναδικής ομορφιάς κόλπο του Μιραμπέλο  .  Έπειτα αναχωρούμε  για την κοσμική Ελούντα , ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και για το  μεσημεριανό φαγητό. Προαιρετικά, όσοι επιθυμούν , μπορούν με τις βαρκούλες να επισκεφτούν το  κοντινό νησάκι Σπιναλόγκα. (έξοδα ατομικά). Συγκέντρωση στο πούλμαν και  επιστροφή στο Ηράκλειο, όπου στις 21.00 μ.μ αναχωρεί το πλοίο  για το λιμάνι του Πειραιά.  Επιβίβαση στο καράβι, τακτοποίηση στις καμπίνες, διαν/ση εν πλω.

7η ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί,  επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 480.00€
μονόκλινο +130,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στα Χανιά “Arkadi hotel”
 • 3 Διανυκτερευσεις στο Vanisko Hotel στο Ηράκλειο
 • 4 πρωινά & 3 γεύματα στα ξενοδοχεία
 • Εισιτήρια καραβιών με καμπίνες ΑΒ4  με την Minoan Lines
 • Επίσημος ξεναγός 2 ημέρες
 • Αρχηγός του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό, είσοδοι μουσείων
 • Φόρος διανυκτέρευσης 3€ /δωμάτιο/διανυκτέρευση
 • ποτά στα δείπνα
 • Επιβάρυνση για δίκλινη καμπίνα ΑΒ2 (+60,00€) ανά  άτομο κατόπιν διαθεσιμότητας

7  ημέρες / 6 νύχτες
480.00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 •  29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου

X

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με