Ζαγοροχώρια – Μέτσοβο

Η καθιερωμένη εορταστική εκδρομή που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο με σκοπό να διασκεδάσουμε όλοι μαζί καθώς και να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του γραφείου μας !

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση  στις 07.00 π.μ  από το γραφείο μας, για Ρίο-Αντίρριο, Ιόνια Οδό όπου θα κάνουμε 45’στάση για τον  πρωινό μας καφέ και ξεκούραση  στο Μπιζάνι.  Αναχώρηση για το γραφικό Τσεπέλοβο    όπου θα έχετε 1 ώρα ελεύθερο χρόνο για να γνωρίσουμε το χωριό . Συνεχίζουμε για το γραφικό Μονοδένδρι με ελεύθερο χρόνο 2 ώρες και 30 λεπτά  για να δείτε την Χαράδρα του Βίκου αλλά και για  το μεσημεριανό μας φαγητό.  Το Μονοδένδρι είναι ένα από τα γνωστά Ζαγοροχώρια  ανήκει διοικητικά στο Δήμο του Κεντρικού Ζαγορίου. Χτισμένο σε υψόμετρο 1.060 μέτρων, μόλις 39 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων προσφέρει μοναδική θέα στις πλαγιές της Τύμφης και της Αστράκας. Βρίσκετε σε περίοπτη θέση αφού έχει εύκολη πρόσβαση στο φαράγγι του Βίκου  ενώ οι πέτρινοι πύργοι της Οξιάς  που βρίσκονται αριστερά του χωριού, συνθέτουν ένα τοπίο σπάνιας και παραμυθένιας ομορφιάς.  Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση  για το  ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για χαλάρωση , να χαρείτε τους χώρους του ξενοδοχείου ή και να απολαύσετε τον απογευματινό σας καφέ. Το βράδυ γύρω στις 21.30 μ.μ  ετοιμαστείτε με γιορτινή διάθεση και χαρά  για να μεταβούμε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας , όπου θα γευματίσουμε , θα χορέψουμε και  θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γραφείου μας με εκπλήξεις δώρα και πλούσια λαχειοφόρο , όπως κάθε χρόνο. !!  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό και τα πράγματα μας  ξεκινάμε το πρόγραμμα μας μέσω Εγνατίας Οδού για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μετσόβου  το περίφημο  ΄΄Προφήτης Ηλίας ‘΄, όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το χιονισμένο τοπίο και για ένα ζεστό ρόφημα στο Σαλέ.  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν όπου θα κατηφορίσουμε για το πανέμορφο Μέτσοβο. Άφιξη στη γραφική ορεινή κωμόπολη που βρίσκετε σε υψόμετρο 1.500μ.  Ελεύθερος χρόνος 3 ώρες για βόλτα, επίσκεψη στα αξιοθέατα που επιθυμείτε   καθώς και να απολαύσετε το μεσημεριανό σας  φαγητό στις ωραίες τοπικές ταβέρνες.  Στο Μέτσοβο έχουν χαρακτηριστεί διατηρητέα μνημεία το μοναστήρι της Θεοτόκου, κοντά στο  Μετσοβίτικο ποταμό, το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, νότια της κωμόπολης και το μοναστήρι της Ζωοδόχου πηγής στη θέση Κιάτρα Ρόσσια.  Στην κωμόπολη λειτουργεί εξάλλου, αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο ,καθώς και η Πινακοθήκη Ε. Αβέρωθ, η οποία λειτουργεί από το 1988 και  εκτίθενται 250 περίπου πίνακες αξιόλογων  ζωγράφων του 19ου και 20ου αιώνα. Αναχώρηση για την πόλη μας , μέσω Εγνατίας Οδού με ενδιάμεση  στάση   για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα  περίπου 20.30 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 90,00€
Τιμή σε μονόκλινο 120,00€
  • Πολυτελές πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 1 Διανυκτέρευση στο πολυτελές Epirus Palace 5*
  • Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με κρασί καθώς και μουσική απο DJ
  • Πλούσια Δώρα
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 4€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

2 ημέρες /1 νύχτα
90,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 8-9 Φεβρουαρίου

X