Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Πριγκηπονήσια

Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Η Κωνσταντινούπολη είναι διηπειρωτική πόλη στην Ευρασία, με το ιστορικό, εμπορικό κέντρο να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά και περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού να ζει στην ασιατική πλευρά της Ευρασίας. Με πληθυσμό 14,38 εκατομμύρια κατοίκους, η πόλη αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς οικισμούς στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος στη Μέση Ανατολή καθώς και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.Η πόλη βρίσκεται εντός των ορίων του ομώνυμου μητροπολιτικού δήμου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:00 π.μ.μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάνεννα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφε.Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι φτάνουμε στη περιοχή της Μουσθένης (30χλμ πριν απο τη Καβάλα) για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελεύθερο.

2η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30π.μ. για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Μόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου καθοδόν θα κάνουμε στάση για 30 λεπτά για ξεκούραση και ένα γρήγορο σνακ. Μετά από περίπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη μας επισκέψεις θα είναι η Παναγιά Μπαλουκλιώτισσα. Στη συνέχεια  προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο, ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, με πλήρη ξενάγηση από τον ξεναγό μας! Γύρω στις 18:30μ.μ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για την βραδινή σας βόλτα και γνωριμία με τον κοσμικό πεζόδρομο της Istickal γεμάτος εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  – ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό μας αναχωρούμε για την περιοχή της Αγίας Σοφίας – το ιστορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης  !Θα ακολουθήσουν επισκέψεις – ξεναγήσεις στο Βυζαντινό Ιππόδρομο – Αγία Σοφία – Δεξαμενή του Ιουστινιανού ! Διάλειμμα για ξεκούραση και στην συνέχεια μετάβαση (με τα πόδια)  για την φημισμένη κλειστή αγορά Capali Carsi που αριθμεί πάνω από 3600 μαγαζάκια(προσοχή : το παζάρι είναι απαραίτητο!)Ελεύθερος χρόνος στην αγορά για ψώνια  !   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΤΙ DOLMA BAHCE -ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο επιβλητικό παλάτι Dolma Bahce !

Ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του παλατιού και χρόνος για καφέ δίπλα στο Βόσπορο  ! Συνεχίζουμε για την περιοχή του Φαναριού όπου θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης στη  συνέχεια την ιστορική Μονή Βλαχερνών !Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στην περιοχή του ξενοδοχείου  Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε μαγαζί με oriental, τούρκικους και μοντέρνους χορούς.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΙΑ ( ΧΑΛΚΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ) :

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια ακολουθεί μια όμορφη καλοκαιρινή ημέρα στα Πριγκηπονήσια ! Θα επισκεφτούμε την φημισμένη Χάλκη όπου θα έχουμε και την ευκαιρία να ανηφορίσουμε και να επισκεφτούμε την Θεολογική Σχολή της Χάλης πάνω στον λόφο ! Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο μεγαλύτερο από τα Πριγκηπονήσια  , την Πρίγκηπο όπου θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για μεσημεριανό μας φαγητό .

6η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:15 και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε περίπου στη πόλη μας    στις 22:00μ.μ.

Κατ’ άτομο σε δίκλινο 385,00€
Μονόκλινο 550,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση σε  ξενοδοχείο 3* στη Κομοτηνή με πρωινό
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στη Πλατεία Ταξίμ με πρωινό !
 • Ελληνόφωνη ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη
 • Αρχηγός του γραφείου μας με εμπειρία στο προορισμό !
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης (tour Operator)
 • Είσοδοι μουσείων
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο
 • Η νυχτερινή διασκέδαση με oriental και παραδοσιακούς τούρκικους χορούς
 • Το εισιτήριο για το καραβάκι στα Πριγκηπονήσια
 • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 1,5 ευρώ/δωμάτιο στην Ελλάδα
 • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ.
 • Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι 120,00€
 • Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσονται κατα τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα.
 • Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος ( χωρίς παραλείψεις) εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

6 ημέρες / 5 νύχτες
 385,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 •  2-7 Ιουλίου

X

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με