Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος – Θεοφάνια στο Πατριαρχείο !

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση από την Πάτρα στις 6:00 π.μ. μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάννενα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφέ. Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η  επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι θα κάνουμε στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελεύθερο.

2η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30π.μ. για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Μόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου καθοδόν θα κάνουμε στάση για 30 λεπτά για ξεκούραση και ένα γρήγορο σνακ. Μετά από περίπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη μας επισκέψεις θα είναι η Παναγιά Μπαλουκλιώτισσα. Συνεχίζουμε για την Μονή Βλαχερνών  και έπειτα προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο, ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, με πλήρη ξενάγηση από τον ξεναγό μας! Γύρω στις 18:30μ.μ άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για την βραδινή σας βόλτα και γνωριμία με τον κοσμικό πεζόδρομο της Istickal γεμάτος εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό μας αναχωρούμε για την περιοχή ντου Φαναριού και του Πατριαρχείου! Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα – καφέ στην περιοχή καθώς και χρόνος να παρακολουθήσουμε την τελετή των Θεοφανείων στον Κεράτιο Κόλπο !Συνεχίζουμε για την φημισμένη κλειστή αγορά Capali Carsi που αριθμεί πάνω από 3600 μαγαζάκια(προσοχή : το παζάρι είναι απαραίτητο!)Ελευθερος χρόνος στην αγορά για ψώνια  !   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε μαγαζί με oriental, τούρκικους και μοντέρνους χορούς. Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΤΙ DOLMA BAHCE -ΚΕΝΤΡΟ

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο επιβλητικό παλάτι Dolma Bahce !

Ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του παλατιού ! Συνεχίζουμε για το ιστορικό κέντρο με επίσκεψη στην Αγία Σοφία και στον Βυζαντινό Ιππόδρομο !Επιστροφή στη περιοχή Ταξίμ όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας για να κάνετε τις βόλτες σας στον φημισμένο πεζόδρομο καθώς και τα τελευταία σας ψώνια!

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30 και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε περίπου στη Πάτρα  στις 21:30μ.μ.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 320,00€
Τιμή σε μονόκλινο 440,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση στην Κομοτηνή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό !
 • 3 Διανυκτερεύσεις στη Κωνσταντινούπολη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με πρωινό !
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Ξεναγός στη Κωνσταντινούπολη
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Το μονόκλινο δωμάτιο επιβαρύνετε 120,00€
 • Απαραίτητη ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ για το ταξίδι σας!
 • Οι θέσεις στο πούλμαν αλλάζουν καθημερινά !
 • Οι επισκέψεις ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς παραλήψεις !

5 ημέρες / 4 νύχτες
320,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 3-7 Ιανουαρίου !

X