Κέρκυρα ” το νησί των Φαιάκων”

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές. Οι βορειοανατολικές της ακτές πλησιάζουν αρκετά (περ. 2 χιλιόμετρα) τις ακτές των Αγίων Σαράντα της Αλβανίας. Αποτελείται από τρεις Δήμους που περιλαμβάνουν και τα μικρότερα νησιά Οθωνοί, Ερεικούσσα και Μαθράκι

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 05:45 π.μ. από το γραφείο μας  για Ρίο, Αντίρριο, Ιόνια Οδό , όπου στο Μπιζάνι θα  μείνουμε  για  τον πρωινό μας καφέ και ξεκούραση. Αναχώρηση για το  λιμάνι της Ηγουμενίτσας,  διαπεραίωση με το πλοίο και άφιξη στην όμορφη Κέρκυρα νωρίς το μεσημέρι. (λιμάνι Λευκίμμης). Συνεχίζουμε για Αργυράδες  και θα καταλήξουμε στην  ωραία παραλία του Αγίου-Γεωργίου  ,όπου θα μείνουμε για μπάνιο και ελεύθεροι για μεσημεριανό μας  φαγητό. Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας .Τακτοποίηση στα δωμάτια ,ξεκούραση. Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην πισίνα του ξενοδοχείου ή στην παραλία .Το απόγευμα  συγκέντρωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας  για το βραδινό μας φαγητό και έπειτα  αναχωρούμε για την αρχοντική πόλη .Η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο Βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές Αγγλικές και Γαλλικές επιρροές. με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Παλιό και το Νέο Φρούριο, το Δημαρχείο (Θέατρο Σαν Τζιάκομο), το Ιόνιο Πανεπιστήμιο , Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα σοκάκια και να  απολαύσετε το ποτό σας .Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε  το πρωινό μας , ξεκινάμε  χαλαρά με προορισμό μας την όμορφη και γραφική Παλαιοκαστρίτσα.  Πρώτα θα κάνουμε στάση στο περίφημο Εργοστάσιο Κουμ Κουάτ  Μαυρομάτης για να δοκιμάσετε όλα τα πολύ ωραία τοπικά προϊοντα , ξενάγηση και όσοι επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας! Έπειτα άφιξη  στην  Παλαιοκαστρίτσα, η οποία αναμφίβολα αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες περιοχές της Κέρκυρας με σήμα κατατεθέν της τα κρυστάλλινα νερά της αλλά και τη βραχώδη ακτή της με κόλπους χωρίς άμμο. Παραμονή  3 ώρες, για  μεσημεριανό φαγητό, μπάνιο και προαιρετική βαρκάδα στις  μοναδικές Σπηλιές.  Επίσης όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε  και το μοναδικό Ενυδρείο Θαλάσσης !!   Συγκέντρωση στο πούλμαν νωρίς το απόγευμα ,Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Βραδινό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας . Βράδυ ελεύθερο για βόλτα στις  γραφικές  Μπενίτσες και να πιείτε το ποτό  σας  Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας   ξεκινάμε το πρόγραμμα μας με την Βόρεια Κέρκυρα   με πρώτη επίσκεψη στο όμορφο  Σιδάρι, όπου θα μείνουμε περίπου  2 ώρες για τον πρωινό μας καφέ και όσοι επιθυμείτε να κάνετε το μπάνιο σας. Συνεχίζουμε για Ρόδα, Αχαράβη, Κασσιόπη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. και βόλτα .
Στην ρωμαική εποχή ήταν ένα εύπορο χωριό καθώς βρισκόταν στην ναυτική πορεία και στις μέρες μας αποδεικνύεται ένα χωριό με την δική του γοητεία, κέντρο, γραφικό λιμάνι, 2 όρμους με τις παραλίες χωρισμένες από ένα ακρωτήρι και τα ερείπια ενός βυζαντινού κάστρου.. Η Κασσιόπη που περιβάλεται από  πλούσια βλάστηση, έχει στο πίσω μέρος το βουνό Παντοκράτορας και είναι το τελευταίο χωριό που έχει απέναντι τις ακτές της Αλβανίας και της Ελλάδας. Το λιμάνι ακόμη και σήμερα χρησιμοποιείται από τους ψαράδες και υπάρχει ακόμα στην ατμόσφαιρα η απλοικότητα που είναι τυπική της Ελληνικής κουλτούρας. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Το βραδάκι συγκέντρωση στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας για δείπνο και έπειτα προαιρετική μετάβαση στην όμορφη πόλη.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας, ξεκινάμε το πρόγραμμα μας μαζί με την ξεναγό μας για να επισκεφτούμε το περίφημο Παλάτι MON REPO (Έξοδα ατομικά)  . Έπειτα συνεχίζουμε  για την πανοραμική τοποθεσία Κανόνι, όπου όσοι επιθυμείτε μπορείτε να επισκεφτείτε τη μονή Βλαχέρνας και να μεταβείτε στο Περίφημο ”  Ποντικονήσι”, το όμορφο νησάκι, που είναι και το έμβλημα της Κέρκυρας στους τουριστικούς οδηγούς, με παραμονή 1  και 30 λεπτά περίπου  ή να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το αεροδρόμιο !  Έπειτα αναχώρηση για την τελευταία μας βόλτα στην πόλη , ελεύθεροι για να  ψωνίσετε τα souvenir σας και για το μεσημεριανό σας φαγητό. Επιβίβαση στο πλοίο  και αναχώρηση για διαπεραίωση στην Ηγουμενίτσα. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση  στο Μπιζάνι για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα  περίπου 8.30 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 270,00€
Τιμή σε μονόκλινο 340,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 3  διανυκτερευσεις στο παραθαλάσσιο “POTAMAKI Hotel 3*” με ημιδιατροφή!
 • Εισιτήρια καραβιών
 • 1 ημέρα επίσημη ξεναγός
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Είσοδοι μουσείων
 • Ο φόρος διανυκτέρευσης 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση
 • Ποτά στα γεύματα
 • Προαιρετικές δραστηριότητες
 •   Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

4 ημέρες / 3 νύχτες
270,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 19-22 Ιουλίου

X

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία με