Istanbul – Bosphorus

Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Η Κωνσταντινούπολη είναι διηπειρωτική πόλη στην Ευρασία, με το ιστορικό, εμπορικό κέντρο να βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά και περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού να ζει στην ασιατική πλευρά της Ευρασίας. Με πληθυσμό 14,38 εκατομμύρια κατοίκους, η πόλη αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστικούς οικισμούς στην Ευρώπη και ο μεγαλύτερος στη Μέση Ανατολή καθώς και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.Η πόλη βρίσκεται εντός των ορίων του ομώνυμου μητροπολιτικού δήμου.

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:00 π.μ.μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάνεννα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφε.Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι φτάνουμε στη περιοχή της Μουσθένης (30χλμ πριν απο τη Καβάλα) για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελευθερο.

2η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αφου πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30 για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Mόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου έξω απο την πόλη θα κάνουμε στάση για 45 λεπτά(όπου θα πάρουμε και τον ξεναγό μας). Μετά απο περιπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. Οι πρώτες μας επίσκεψεις θα είναι η Μονή στο Μπαλουκλί και το οικουμενικό Πατριαρχείο .Στη συνέχεια προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο ένα απο τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου με πλήρη ξενάγηση απο τον ξεναγό μας! Γυρω στις 18:30 άφιξη στο ξενοδοχείο μας,τακτοποίηση και ελευθερος χρόνος για ξεκούραση.Βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Αφου πάρουμε πρωινό αναχωρούμε στις 8:15 για το ιστορικό κέντρο της Πόλης. Πρώτα θα επισκεφτούμε το επιβλητικό παλάτι Dolma Bahce , στην συνέχεια την Αγία Σοφία και θα τελειώσουμε με τη δεξαμενή του Ιουστινιανού! Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην περιοχή της πλατείας Ταξίμ για μεσημεριανό φαγητό καθώς επίσης να γνωρίσουμε τον πασίγνωστο πεζόδρομο Istiklal! Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε μαγαζί με oriental και folklor.Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ – ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ
Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο οικουμενικό Πατριαρχείο .. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με την κλειστή αγορά Kapali Carsi με πάνω απο 3600 μαγαζιά!Θα έχετε αρκετό χρόνο για να περιηγηθείτε στην αγορά και να κάνετε φυσικά τα ψώνια σας ! Μην ξεχάσετε να κάνετε όσο περισσότερο “παζάρι” μπορείτε ! Επιστροφή στη περιοχή Ταξίμ ( περιοχή του ξενοδοχείου μας ) , απόγευμα – βράδυ ελεύθερο για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της πόλης!Ρωτήστε μας εαν επιθυμείτε και εμείς θα σας συμβουλέψουμε για το πως θα περάσετε όμορφα το βράδυ σας !Διανυκτέρευση

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:15 και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε περίπου στη Πάτρα στις 21:30.

Ξενοδοχεία Hotel Mercure 4*
Κατ’ άτομο σε δίκλινο 455 €
Μονόκλινο 595 €
Παιδικό έως 11 ετών 425 €
 • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΙΜ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ
 • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ
 • ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ
 • ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ
 • Ο ειδικός φόρος διανυκτέρευσης 1,5 ευρώ/δωμάτιο στην Ελλάδα
 • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ.
 • Η επιβάρυνση για μονόκλινο δωμάτιο είναι 90,00€
 • Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσονται κατα τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα.
 • Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος ( χωρίς παραλείψεις) εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 • Δυνατότητα διαμονής στο 5* Barcelo με επιπλέον κόστος 40,00€
Tour Contact Form

5 days / 4 nights
210€ / Person

Departure Dates:

 • 13-17 NOVEMBER
 • 27 NOVEMBER
 • 1 DECEMBER

X

  Kindly fill out all fields with