Budapest – Vienna – Bucharest

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και έδρα της κομητείας της Πέστης. Έχει περίπου 1,7 εκατομμύρια κατοίκους . Η Βουδαπέστη έγινε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με τη συγχώνευση στις 17 Νοεμβρίου 1873 της Buda (Βούδα), Óbuda (Όμπουντα, παλαιά Βούδα) και Pest (Πέστη). Είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (χωρίς να υπολογίζονται τα προάστια και γενικά η μητροπολιτική περιοχή των πόλεων)

Tour Contact Form

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΙΝ Ή ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6:00π.μ. . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την πολη Κραγκούγιεβατς ή Παρασίν για το ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση..

2η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νοβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν απο την πρωτεύουσα της χώρας. Η πανέμορφη Βουδαπέστη ή αλλιώς το ”ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” όπως την αποκαλούν μας καλωσορίζει. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα με καραβάκι στο Δούναβη(έξοδα ατομικά), απολαμβάνοντας την νυχτερινή όψη της Βουδαπέστης που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Διανυκτέρευση..

3η ΗΜΕΡΑ: ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ
Αφού πάρουμε πρωινό αναχωρούμε για να περάσουμε μια πανέμορφη ημέρα στη μαγική Βιέννη. Περίπου 3 ώρες διαδρομή έχουμε μέχρι την πρωτεύουσα της Αυστρίας! Η Αυτοκρατορική Βιέννη μας υποδέχεται! Θα κάνουμε περιήγηση στη φημισμένη λεωφόρο Ring της Βιέννης , θα δούμε κάποια απο τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Θα θαυμάσουμε τους κήπους από τα θερινά ανάκτορα του Schönbrunn. Συνεχίζουμε με προορισμό το κέντρο της πόλης και την Stephansplatz όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό .Επιστροφή στη Βουδαπέστη, ελεύθερος χρόνος για φαγητό στην πόλη,διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ !
Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πανέμορφη Βουδαπέστη. Θα ξεναγηθούμε στα παλιά αρχοντικά της Ανατολής. Κέλτες, Ρωμαίοι, Αυστριακοί , Τούρκοι, άφησαν την σφραγίδα τους στην πόλη που παρόλα αυτά διατηρεί το δικό της αναλλοίωτο χρώμα . Θα επισκεφτούμε την αγαλματοστόλιστη πλατεία των Ηρώων, τη γέφυρα των Αλυσιδών που είναι ίσως η ωραιότερη γέφυρα του Δούναβη. Συνεχίζουμε με το λόφο του Γκέλερτ , τον πύργο των Ψαράδων τη θαυμαστή εκκλησία του Ματια , όπου στέφονταν οι βασιλιάδες , για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη Μέση του Δούναβη. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci για τα δώρα μας, Το βράδυ προαιρετικά σας προτείνουμε μοναδική εμπειρία διασκέδασης σε μοναδικό χώρο με φολκλορικά , τσιγγάνικα βιολιά και πολλές εκπλήξεις . Διανυκτέρευση

5η ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι. Περιήγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το φρούριο Καλεμεγκνταν αλλα και τον πύργο όπου πέθανε ο Ρήγας Φεραίος. Ελεύθερος χρόνος στο κεντρικό πεζόδρομο Knez Mihailova ο πιο φημισμένος πεζόδρομος της Σερβίας! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Kragujevac,τακτοποίηση , δείπνο , διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΤΡΑ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε την επιστροφή μας αφού διασχίσουμε τη νότια Σερβία αλλα και το κράτος των Σκοπίων. Είσοδος στην Ελλάδα απο τους Ευζώνους και επιστροφή στη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις.

 • ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
 • 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤO ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ ή ΠΑΡΑΣΙΝ ΣΕ
 • 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
 • 1 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
 • 3 ΔΕΙΠΝΑ & 5 ΠΡΩΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
 • ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
 • ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
 • Οτι αναφέρεται ως προαιρετικό και οι είσοδοι μουσείων.
 • Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
 • Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο
 • οι θέσεις αλλάζουν καθημερινά
 • Το μονόκλινο δωμάτιο επιβαρύνεται 100,00 ευρώ

6 days / 5 nights
210€ / Person

Departure Date:

 • 19-24 OCTOBER

X