Άγ.Πνεύματος   στη Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι !

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα : Πάτρα – Κραγκούγιεβατς ή Νις

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 6:00π.μ.  . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την πόλη  Κραγκούγιεβατς για το ξενοδοχείο μας  ( η διανυκτέρευση της πρώτης ημέρας μπορεί να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων ) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση..

2η Ημέρα : Κραγκούγιεβατς – Βιέννη

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βιέννη . Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νόβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας .Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν από  την πρωτεύουσα της χώρας εμείς όμως συνεχίζουμε για τα σύνορα με την Αυστρία για να φτάσουμε στην Πρωτεύουσα , την μαγική Βιέννη .  Η πανέμορφη Βουδαπέστη Βιέννη μας υποδέχετε και ξεκινάμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ! Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο , άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , βράδυ ελεύθερο

3η Ημέρα : Βιέννη – ξενάγηση πόλης

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με την πλήρη ξενάγηση της Βιέννης ! Επίσκεψη στα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων στα ανάκτορα Schonbrunn , χρόνος για εσωτερική ξενάγηση με τον ξεναγό μας ( έξοδα ατομικά) ή ακόμα μπορείτε να γνωρίσετε τους τεράστιους κήπους των ανακτόρων . Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα την περίφημη λεωφόρο Ring όπου εκεί θα γνωρίσουμε κάποια από τα πιο επιβλητικά κτίρια – αξιοθέατα της Βιέννης . Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε πεζοί πλέον την ξενάγησή μας στην Ελληνική γειτονιά και τις εκκλησίες της , στην περίφημη Stephansplatz , το Graben καθώς και την MIchaelerplatz. . Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ακολουθεί βράδυ ελεύθερο . Διανυκτέρευση .

4η Ημέρα :  Βιέννη – Βουδαπέστη

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας , την μαγευτική Βουδαπέστη ! Άφιξη στη Βουδαπέστη και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης με πρώτο σταθμό την Καστρούπολη της Βουδαπέστης – τους Πύργους των Ψαράδων αλλά και την επιβλητική εκκλησία του Ματθία ! Συνεχίζουμε με την πολύ γνωστή πλατεία των Ηρώων ! Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης και στον κεντρικό πεζόδρομο ! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ! Στη συνέχεια προτείνουμε νυχτερινή κρουαζιέρα στο Δούναβη ώστε να απολαύσετε την μαγεία της Βουδαπέστης ( έξοδα ατομικά).

Διανυκτέρευση

5η Ημέρα :Βουδαπέστη  – Βελιγράδι

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας , το όμορφο Βελιγράδι ! Άφιξη και ξεκινάμε την ξεναγησή μας με την Εκκλησία του Αγ.Σάββα ! Συνεχίζουμε με ένα city tour της πόλης πριν καταλήξουμε στο φρούριο του Βελιγραδίου , το φημισμένο Kalemegdan ! Ξενάγηση και περιήγηση στο φρούριο . Τελειώνοντας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό Πεζόδρομο Knez Mihailova , τον πιο γνωστό πεζόδρομο της Σερβίας ! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας , δείπνο και βράδυ ελεύθερο !

6η Ημέρα : Βελιγράδι ή Kragujevac – Πάτρα :

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας , πρωινό αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση – γεύμα καθώς και τους απαραίτητους τελωνειακούς ελέγχους !

Επιστροφή στην Πάτρα το βράδυ.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 450,00€
Τιμή σε μονόκλινο 600,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση στο Κραγκούγιεβατς ή Νις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 1 Διανυκτέρευση στη Βουδαπέστη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 2 Διανυκτερεύσεις στη Βιέννη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 1 Διανυκτέρευση στο Βελιγράδι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 3 δείπνα
 • Ξεναγοί σε Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • City taxes
 • Ασφάλεια tour operator
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , είσοδοι μουσείων
 • ποτά στα γεύματα

6 ημέρες / 5 νύχτες
 450,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 22-27 Ιουνίου

X