Απόδραση Θεοφανίων – Καιμακτσαλάν – Άγιος Αθανάσιος – Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα – Θεσσαλονίκη

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση  από το γραφείο μας στις  6.00 π.μ  μέσω Ρίου -Αντιρρίου  Ιονίας Οδού με ενδιάμεση στάση στο   Μπιζάνι  για πρωινό καφέ και ξεκούραση . Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού  με προορισμό την όμορφη πόλη της Έδεσσας , παραμονή 1 ώρα για καφεδάκι και να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα με τους Καταρράκτες. Συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση  για τα περίφημα Λουτρά  Πόζαρ ή  Αλμωπίας όπως αποκαλούνται. που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη χημική σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση και είναι πόσιμο. Επισκέπτες το χρησιμοποιούν για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση, ενώ τα νερά βοηθούν στην καταπολέμηση κυκλοφορικών, αναπνευστικών, ρευματοειδών, γυναικολογικών και δερματολογικών παθήσεων. Ελεύθερος χρόνος 3 ώρες  για να απολαύσουμε  το μπάνιο μας , το πανέμορφο φυσικό τοπίο  αλλά και για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για τα όμορφα Γιαννιτσά  , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Ξεκούραση. Βράδυ ελεύθερο  για γνωριμία με την πόλη και για το βραδινό μας φαγητό. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας  αναχωρούμε για το Χ. Κ Καϊμακτσαλάν  ή Bόρας (η ονομασία έχει εξαχθεί από το τοπωνύμιο του συγκεκριμένου βουνού που σημαίνει λευκή κορυφή) είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα βουνά της Eλλάδας και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.524 μέτρων. Το όρος Καϊμακτσαλάν ή Βόρρας υψώνεται κατά μήκος της πρώην Ελληνογιουγκοσλαβικής μεθορίου, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού του τμήματος ανήκει στο Nομό  Πέλλας της Μακεδονίας.  Παραμονή  2 ώρες περίπου  για να απολαύσετε το χιόνι , χειμερινό Σπορ της  αρέσκειας σας ή ένα ζεστό ρόφημα στο Σαλέ .Έπειτα συνεχίζουμε για τον πολύ ωραίο παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου , όπου θα μείνουμε ελεύθεροι για το μεσημεριανό μας φαγητό και βόλτα. Η παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική του Αγίου Αθανασίου βασίζεται στην πελεκητή πέτρα και το ξύλο. Τα πέτρινα σπίτια του οικισμού με τις θαυμάσιες κεραμοσκεπές είναι ο λόγος για τον οποίο ο Άγιος Αθανάσιος ονομάζεται και “Πέτρινο Χωριό”.   Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας . Βράδυ ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τα πράγματα μας  αναχωρούμε  για την  όμορφη και Κοσμοπολίτικη Θεσσαλονίκη .  Θα  κάνουμε ένα city tour με το πούλμαν και έπειτα  ελεύθερος χρόνος  στην περίφημη Πλατεία Αριστοτέλους για βόλτα στην αγορά, μεσημεριανό φαγητό και  επίσκεψη στα αξιοθέατα. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό προορισμό γεμάτο εκπλήξεις στην καρδιά της Μακεδονίας.  Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Ελληνική πόλη έχει ένα μαγικό τρόπο να προσφέρει υπέροχες στιγμές σε όσους την επισκέπτονται κάτι που θα κάνει το ταξίδι σας αξέχαστο. Το μεσημέρι αναχώρηση για τη πόλη μας  με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα  περίπου 21.00 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 160,00€
Τιμή σε μονόκλινο +50,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 2 διανυκτερεύσεις στα Γιαννιτσά σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ο φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση

3 ημέρες / 2 νύχτες
160,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 6-8 Ιανουαρίου

X