Απόδραση Πρωτομαγιάς στις ομορφιές της Ηπείρου :

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 07.00π.μ. από το γραφείο μας για Ρίο, Αντίρριο, Ιόνια Οδό , όπου θα κάνουμε  45 ‘ λεπτά στάση στο  Μπιζάνι για πρωινό καφέδακι και ξεκούραση .  Συνεχίζουμε για την πρώτη μας επίσκεψη με το αξιόλογο  Μουσείο Βρέλλη   με τα κέρινα ομοιώματα  όπου θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο  για επίσκεψη για όσους επιθυμούν.  (έξοδα ατομικά) . Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν και Αναχωρούμε για τα όμορφα   Γιάννενα, όπου θα έχουμε 3 ώρες  ελεύθερο χρόνο για επίσκεψη στο Κάστρο, στη λίμνη και  ελεύθεροι για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επίσης προαιρετική μετάβαση και στο κοντινό Νησάκι για όσους επιθυμούν. Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη Λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη. Η πολιτιστική ιστορία της πόλης, με τους μεγάλους πεζογράφους και ποιητές, τα καλλιτεχνικά και πνευματικά δρώμενα, που διοργανώνονται όλον τον χρόνο, δίνουν την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου. Οι διαδρομές μέσα την πόλη, τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία, προσφέρουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής, γεμάτης μυστικά και θρύλους. Θαυμαστά κτήρια, όπως η Οικία Χουσείν Ματέι, το Οθωμανικό Τέμενος του Βελή  Πασά και ολόκληρο το ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων αποτελούν μοναδικά αξιοθέατα.   Έπειτα  συγκέντρωση στο πούλμαν  νωρίς το απόγευμα  αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας  , άφιξη και  τακτοποίηση, ξεκούραση . Βράδυ ελεύθερο για βόλτα , διασκέδαση και για το βραδινό μας  φαγητό . Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε  για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας με τα όμορφα Τζουμερκοχώρια   χωριά, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά με τα πετρόχτιστα χωριά, τους καταρράκτες,  τα παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο εκπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη (έξοδα ατομικά).  Συνεχίζουμε για τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι το χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις πιο επιβλητικές κορυφές, όπου θα μείνουμε ελεύθεροι για το μεσημεριανό μας φαγητό και βόλτα. Έπειτα επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση  για  τα Γιάννενα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση .

3η ΗΜΕΡΑ

Αφού Πάρουμε το πρωινό  και τα πράγματα μας  αναχωρούμε για να επισκεφτούμε τα όμορφα Σύβοτα..!!  Τα μαγευτικά Σύβοτα βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας και απέχουν μόλις 12 χλμ από την Ηγουμενίτσα.  Είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός χτισμένος σ’ ένα κλειστό θαλάσσιο κόλπο που γύρω του έχουν σχηματιστεί μικρά νησάκια όπως ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος. Πρόκειται για μια προικισμένη από την φύση περιοχή που είναι πνιγμένη στο πράσινο ενώ οι πεντακάθαρες παραλίες της με τα κρυστάλλινα νερά θα συνεπάρουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Διαθέτουν άρτια τουριστική υποδομή και αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.  Ελεύθερος χρόνος για πρωινό καφεδάκι και βόλτα στο πανέμορφο τοπίο.!  Έπειτα συγκέντρωση στο πούλμαν  και αναχώρηση για την μοναδική και γραφική Πάργα , όπου θα έχετε ελεύθερο  χρόνο για βόλτα να απολαύσετε το  μεσημεριανό σας φαγητό  και  φυσικά να ανεβείτε όσοι επιθυμείτε στο μοναδικό και επιβλητικό της Κάστρο .  Επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην  Πάτρα γύρω στις 21.00 μ.μ

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 150,00€
Τιμή σε μονόκλινο 190,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στα Γιάννενα με πρωινό
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Φόρος διαμονής 1,5€/δωμάτιο / διανυκτέρευση

3 ημέρες / 2 νύχτες
150,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 29 Απριλίου – 1 Μαίου

X