Αγ.Πνεύματος στη Σερβία : Νίς – Βελιγράδι – Νόβι Σαντ -Σρέμσκι Καρλόβτσκι – Κραγκούγιεβατς

Αγίου Πνεύματος στη Σερβία : Νις – Βελιγράδι – Νόβι Σαντ – Σρεμσκι Καρλοβτσκι – Κραγκούγιεβατς

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ  ΠΑΤΡΑ -ΝΙΣ ή  ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ  Αναχώρηση από  το γραφείο μας στις 6:00 . Έξω από τα Γιάννενα θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις ή Κραγκούγιεβατς για το ξενοδοχείο μας . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση..

2ηΗΜΕΡΑ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-CITY TOUR  Αναχώρηση στις 8:30 με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας , το πανέμορφο Βελιγράδι , μια πόλη που έχει πολλά να δείξει παρά τις αλλεπάληλλες καταστροφές που έχει δεχθεί. Φτάνοντας στη πόλη ξεκινάμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ξεκινώντας με το ναό του Αγ,Σάββα Συνεχίζουμε με τον δημοφιλέστερο πεζόδρομο της Σερβίας τον Knez Mihailova . Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε το καφέ μας καθώς και το μεσημεριανό μας φαγητό. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας όπου προαιρετικά μπορούμε να απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στον Ποταμό Σάββα και να θαυμάσουμε τις ομορφιές του Βελιγραδίου! Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ξεκούραση , δείπνο , διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΣΜΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ   Αφού πάρουμε το  πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό το Σρέμσκι Καρλόβτσι , μια πόλη χτισμένη σχεδόν δίπλα στις όχθες του Δούναβη . Πόλη με πλούσια ιστορία όπου θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε μέσα στο κέντρο της πόλης καθώς και να απολαύσουμε το καφέ μας . Συνεχίζουμε με προορισμό τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας , το Νόβι Σαντ χτισμένο δίπλα στις όχθες του Δούναβη ! Πρωτεύουσα της αυτόνομης επαρχίας της Βοιβοντίνα . Ξεκινάμε με περιήγηση στο εντυπωσιακό φρούριο  Πετροβαραντίν όπου από ψηλά μπορεί κανείς να θαυμάσει τον Δούναβη καθώς και το Νόβι Σαντ. Κατευθυνόμαστε για το κέντρο του ΝόβιΣαντ όπου στη κεντρική πλατεία μπορούμε να θαυμάσουμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης .Αναχωρούμε για το Βελιγράδι , άφιξη στο ξενοδοχείο μας , δείπνο στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ CITY TOUR ΝΙΣ ή ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ  Αφού πάρουμε πρωινό , αναχωρούμε με τις αποσκευές μας για να γνωρίσουμε καλύτερα τις ομορφιές του Βελιγραδίου . Θα ξεναγηθούμε στο φρούριο Κάλεμεγκνταν και θα θαυμάσουμε την θέα! Θα δούμε τον Πύργο όπου πέθανε ο Ρήγας Φεραίος καθώς και την προτομή του. Το μεσημέρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κεντρικό πεζόδρομο για να ψωνίσουμε τα τελευταία μας souvenir αλλά και για μεσημεριανό φαγητό . Αναχωρούμε με προορισμό το ξενοδοχείο μας . Άφιξη στο ξενοδοχείο , δείπνο , βράδυ ελεύθερο . Διανυκτέρευση .

5η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας , αναχωρούμε για το ταξίδι επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση όπου χρειάζεται ! Άφιξη στη πόλη μας το βράδυ !

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 290,00€
Τιμή σε μονόκλινο 370,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 4 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό
 • 4 δείπνα στα ξενοδοχεία
 • Ξεναγός 3 ημέρες
 • Αρχηγός σε όλη την διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • είσοδοι μουσείων
 • κρουαζιέρα στον ποταμό Σάββα- Δούναβη
 • ποτά στα γεύματα
 • Φόρος Βελιγραδίου 1,35€ /άτομο τη βραδιά
 • Απαραίτητη η ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (εως 15 ετών)ή διαβατήριο σε ισχύ

5 ημέρες / 4 νύχτες
290,00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • 9-13 Ιουνίου

X