Ρώμη – Νάπολι – Πομπηία

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η Ημέρα:ΠΑΤΡΑ– ΜΠΑΡΙ (εν πλω)
Συγκέντρωση στο λιμάνι της Πάτρας ,  Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η Ημέρα:ΜΠΑΡΙ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΡΩΜΗ

Άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι και αναχώρηση για Πομπηία. Κατά  την ξενάγηση μας θα θαυμάσουμε τα ερείπια της ιστορικής αυτής πόλης, που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Θα δούμε την αρχαία αγορά, τους ναούς, τα λουτρά με τους ανθρώπινους σκελετούς, επαύλεις με τοιχογραφίες και αντιπροσωπευτικά δείγματα της καθημερινής ζωής της πόλης. Στη συνέχεια θα συνεχίσουμε το δρόμο μας για τη Ρώμη. Άφιξη – τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η Ημέρα:ΡΩΜΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και ακολουθεί επίσκεψη στο μουσείο του Βατικανού, την Κάπελα Σιστίνα και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου. Τελειώνοντας  ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης. Μετάβαση μέσω της Βίλλα Μποργκέζε, απ’ όπου θα ξεκινήσουμε να ανακαλύπτουμε τη Ρώμη, στη Πιάτσα  ντελ Πόπολο. Από εκεί θα ξεκινήσουμε την  διαδρομή μας στο ιστορικό κέντρο της αιώνιας πόλης. Μέσω της Πιάτσα ντι Σπάνια θα κατευθυνθούμε προς τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την περιοχή της Πιάτσα Βενέτσια ώστε  επισκεπτόμενοι αρχικά στα ριζά του Παλατίνου λόφου τη ρωμαϊκή αγορά, έπειτα να βρεθούμε στο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΈΡΑ
ΡΩΜΗ
Πρωινό και θα ακολουθήσει ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια και βόλτα στην αιώνια πόλη. Το μεσημέρι αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Καμπανίας, τη Νάπολη, μια πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Νότιας Ιταλίας, και η τρίτη μεγαλύτερη πόλης της χώρας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο. Στην σύντομη περιήγηση μας, θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της , που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και έχει ανακηρυχτεί σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Υπήρξε πρωτεύουσα δουκάτων, βασιλείων και μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας, ιδιαίτερα τις εποχές της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη και στη συνέχεια ακολουθεί  ελεύθερος χρόνος. Τέλος αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5Η ΜΈΡΑ
ΝΑΠΟΛΗ – ΜΠΑΡΙ (εν πλω)
Πρωινό νωρίς και αναχώρηση για το Μπάρι. Άφιξη στο λιμάνι ,διατυπώσεις, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 13,30 μ.μ. Άφιξη νωρίς το πρωί στη Πάτρα .

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 435,00€
Τιμή σε μονόκλινο 555,00€
  • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
  • Εισιτήρια καραβιών σε καμπίνες ΑΒ4 Πάτρα – Μπάρι
  • Εισιτήρια καραβιών Μπάρι – Πάτρα σε αεροπορικό κάθισμα
  • 2 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Ρώμη 4* με πρωινό + 1 δείπνο δώρο
  • 1 Διανυκτέρευση στη Νάπολι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • Ξεναγός σε Πομπηία – Ρώμη
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια tour Operator
  • check points 30,00€ το άτομο

5 ημέρες / 4 νύχτες
435.00€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 22-26 Μαρτίου

X