Κωνσταντινούπολη – Βόσπορος- Πριγκηπονήσια

Συνοπτική περιγραφή εδώ…

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

1η ΗΜΕΡΑ:ΠΑΤΡΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση απο το γραφείο μας στις 6:00 π.μ.μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, Ιόνιας Οδού και λίγο πριν τα Γιάνεννα κάνουμε στάση για το πρωινό μας καφε.Εισερχόμαστε στην Εγνατία οδο, η επόμενη στάση μας θα είναι στα ΣΕΑ Πλατάνου.Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην Εγνατία Οδό όπου το μεσημέρι φτάνουμε στη περιοχή της Μουσθένης (30χλμ πριν απο τη Καβάλα) για το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα αναχωρούμε για τη πόλη της Κομοτηνής και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης! Βράδυ ελεύθερο.

2η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Μονή Μπαλουκλί – Μονή Βλαχερνών  – Κρουαζιέρα)
Αφου πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:30 για τα σύνορα των Κήπων όπου θα κάνουμε 20 λεπτά στάση στα Ελληνικά Duty Free. Mόλις τελειώσουν οι απαιτούμενοι έλεγχοι συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού όπου έξω απο την πόλη θα κάνουμε στάση για 45 λεπτά(όπου θα πάρουμε και τον ξεναγό μας). Μετά απο περίπου 2 ώρες διαδρομή θα βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. H πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Μονή Ζωοδόχου πηγής στο Μπαλουκλί και τη Μονή Βλαχερνών .Στη συνέχεια προαιρετικά θα επιβιβαστούμε στο καράβι για την ονειρεμένη κρουαζιέρα στο Βόσπορο ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου με πλήρη ξενάγηση από τον ξεναγό μας! Γύρω στις 18:30 άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και πρώτη γνωριμία με την οδό του Πέραν! .Βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:  Ιστορικό Κέντρο -Αγία Σοφία – Βυζαντινός Ιππόδρομος- Βασιλική Ιουστινιανού  – Κλειστή Αγορά
Αφου πάρουμε πρωινό αναχωρούμε στις 9:00 για το ιστορικό κέντρο της Πόλης αφού πρώτα επισκεφτούμε την ιστορική μονή των Βλαχερνών! Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας αφού εισέλθουμε στο ιστορικό κέντρο της Πόλης με επίσκεψη στην Αγία Σοφία , συνεχίζουμε με ξενάγηση στο Βυζαντινό Ιππόδρομο και φυσικά τη Δεξαμενή του Ιουστινιανού , έπειτα ελεύθερος χρόνος για φωτογραφίες στην περιοχή! . Συνεχίζουμε με την περίφημη Κλειστή Αγορά (Kapali Carsi) , την πιο ξακουστή αγορά της Πόλης με πάνω από 3000 καταστήματα ! Ελεύθερος χρόνος για ψώνια όπου το παζάρι είναι απαραίτητο ! Επιστροφή στην περιοχή Ταξίμ με ελευθερό χρόνο είτε για ξεκούραση είτε για βόλτα στον φημισμένο πεζόδρομο της Istiklal !   Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση  με oriental και folklor μια μαγευτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε ! .Διανυκτέρευση

4η ΗΜΕΡΑ: Dolma Bahce – Πριγκηπονήσια
Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη ίσως στο ομορφότερο παλάτι της Πόλης , το Dolma Bahce , ξενάγηση εντός του Παλατιού . Στην συνέχεια μετάβαση στην περιοχή του Φαναριού όπου θα επισκεφτούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο , ελευθερος χρόνος στη περιοχή του Φαναριού . Μετάβαση με πλοιάριου στα Πριγκηπονήσια και συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο απο αυτά , την Πρίγκηπο ! Περιήγηση στο νησί και ελεύθερος χρόνος για φαγητό ! Επιστροφή στη πλατεία Ταξίμ , στην περιοχή του ξενοδοχείου μας μει ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τα ψώνια σας στην περίφημη Istiklal

5η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε στις 7:15 και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε περίπου στη Πάτρα στις 22:00.

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 295,00€
Τιμή σε μονόκλινο 400,00€
 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Κομοτηνή με πρωινό
 • 3 Διανυκτερεύσεις στη Κωνσταντινούπολη  σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στη Πλατεία Ταξίμ με πρωινό
 • Ξεναγός στη Κωνσταντινούπολη
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια tour operator
 • Είσοδοι μουσείων
 • Προαιρετικές δραστηριότητες ( κρουαζιέρες κτλπ)
 • Απαραίτητη η ταυτότητα με λατινικούς Χαρακτήρες (τελευταίων 15 ετών) ή διαβατήριο σε ισχύ
 • Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς παραλήψεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών

5 ημέρες / 4 νύχτες
270.00€  early booking / ανά άτομο

295.00€ κανονική τιμή

Αναχωρήσεις:

 • 21-25 Φεβουαρίου

X